روابط مادر و پرستار بچه

ساخت وبلاگ

بچه ها می توانند ارتباط عاطفی خوبی با پرستار خود ایجاد کنند. این ارتباط گاهی آنقدر عمیق می شود که می توان از پرستار بچه به عنوان مادری در سایه نام برد. در عین حال می تواند تهدیدی برای جایگاه مادر باشد.

در دنیای امروز اینکه یک مادر نتواند تمام و کمال امورات کودک خود را به عهده بگیرد، امری عجیب نیست. با توجه به مشغله فراوان مادران در منزل و جامعه و همچنین با توجه به نیازهای روز افزون کودکان حضور یک پرستار بچه که بتواند قسمتی از مسئولیت های کودک را به عهده بگیرد الزامی ست و این اصلا به معنی کوتاهی مادران در انجام وظیفه مادری نمی باشد.

در گذشته نه چندان دور تعداد خانواده هایی که از پرستار کمک می گرفتن بسیار کم بود ولی در حاضر بسیاری از خانواده ها این مسئله را پذیرفته اند و به عنوان بخشی از مخارج ماهانه خود آن را قبول نموده اند.

چرا پرستار ؟

در هر صورت بسیاری از وظایف اصلی تربیت کودکان با مادر می باشد. انتقال مفاهیم اخلاقی، آداب و رسوم خانوادگی، فرهنگ جامعه، باید ها و نباید هایی که هر خانواده ای به آن پایبند است از وظایفی است که حتی با وجود حضور پرستار بچه باز هم مادر باید به عهده بگیرد. هیچ گاه نباید کودک را برای آشنایی با اصول اخلاقی و فرهنگ خانوادگی به پرستار سپرد. در عین حال می توان امور دیگر مانند تهیه غذای کودک و تعویض لباس و پوشک و انجام بازی با کودک را به پرستار واگذار کرد.

رابطه بین پرستار بچه و مادر

رابطه بین پرستار بچه و مادر

مادران باید توجه داشته باشند که حتی همین موارد روزمره را هم نبایدبه طور کلی به عهده پرستار بچه بگذارند. روانشناسان معتقدند ارتباط روزانه مادر و کودک در شکل گیری شخصیت او بسیار تاثیر گذار می باشد. بنابراین مادران باید در طول روز گاهی خودشان شخصا مسئولیت غذا دادن به کودک و یا بازی کردن با او را انجام دهد. ارتباط فیزیکی و تماس با نوزاد و کودک به او احساس آرامش و امنیت می دهد.

استفاده ازشیر مادر به جای شیر خشک و در آغوش گرفتن فرزند از جمله مواردی است که هیچ گاه پرستار کودک از پس آن بر نمی آید.

روابط مادر و پرستار کودک من

مادر و پرستار بچه باید روابط خوبی با یکدیگر داشته باشند. تمامی وظایف باید به صورت مرتب مدیریت شوند. وظایف هر کدام مرزبندی دارد و برای انکه تداخلی پیش نیاید از قبل با هم صحبت کنند. کودک نباید احساس کند که در شیوه تربیت مادر و پرستار دوگانگی وجود دارد.
در صورتی که اختلاف نظری بین آن دو باشد کودک شما برای رسیدن به نتیجه مطلوب گاهی سراغ مادر می رود و گاهی ترجیح می دهد که پرستار نوزاد خود را امین بداند.

بسیاری از مادران ترجیح می دهند که پرستار بچه احساسی نسبت به فرزندشان نداشته باشد. آنها ازینکه پرستار به کودک محبت کند احساس نگرانی میکنند و موقعیت خود را در خطر می بینند . همچنین نگران این قضیه هستند که مبادا کودک به پرستار وابسته شود. در صورتیکه جایگاه مادر برای کودک کاملا متفاوت می باشد. وجود ارتباط عاطفی معقول بین کودک و پرستار می تواند زمینه را برای رشد و تربیت بهتر فرزندتان مهیا کند.

مادرانی که شاغل هستند و ساعاتی از روز را در منزل نیستند گاهی دچار عذاب وجدان می شوند. و برای جبران این عذاب وجدان مانع ارتباط احساسی بین فرزند و پرستار نوزاد در منزل می شوند. باید توجه داشته باشید که حضور پرستار گریز ناپذیر است بنابراین با برقراری رابطه خوب، در ایجاد محیط سالمی برای رشد کودکتان تلاش کنید.

مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی...
ما را در سایت مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بازدید : 362 تاريخ : چهارشنبه 16 اسفند 1396 ساعت: 12:45

خبرنامه