آمادگی برای آزمون آیلتس و آشنایی با انواع و ساختار این آزمون

ساخت وبلاگ

برنامه‌ی آزمون بین‌المللی زبان انگلیسی با عنوان آزمون آیلتس شناخته می‌شود. این آزمون مهارت افراد را در زبان انگلیسی می‌سنجد. افرادی که در مکان‌های انگلیسی‌زبان مشغول به کار یا تحصیل هستند باید در این آزمون شرکت کنند. این آزمون از شاخصی ۹سطحی استفاده می‌کند. این شاخص سطح مهارت شرکت‌کنندگان آزمون را نشان می‌دهد. سطح ۱ در این شاخص یعنی کسی که نمی‌تواند از زبان انگلیسی استفاده کند و سطح ۹ نشان‌دهنده‌ی شخصی است که در استفاده از زبان انگلیسی استاد است. همراه ما باشید، در این مقاله انواع، ساختار و روش‌های آمادگی برای آزمون آیلتس را برای‌تان نوشته‌ایم.

به منظور کار و تحصیل در کانادا، استرالیا، نیوزیلند، انگلیس و آمریکا، از آزمون آیلتس به عنوان سنجه‌ای برای اثبات مهارت زبان‌‌ انگلیسی استفاده می‌شود.

هرکشور به نمره‌ی خاصی در این آزمون نیاز دارد. برای اطلاعات بیشتر در این مورد باید به وب‌سایت کشورهای مذکور مراجعه کنید.

بیش از۱۰هزار مؤسسه‌ی آموزشی در سراسر دنیا، آزمون آیلتس را به عنوان سنجه‌ای برای اثبات مهارت در زبان انگلیسی قبول دارند. برخی از دانشگاه‌ها در کشورهای غیرانگلیسی‌زبان هم به نمره‌ی آزمون آیلتس نیاز دارند. در این دانشگاه‌ها برخی از کلاس‌ها به زبان انگلیسی برگزار می‌شوند.

انواع آزمون آیلتس

آزمون ایلتس چیست؟

دو نوع آزمون آیلتس برای تحصیل وجود دارد:

  1. آیلتس آکادمیک؛
  2. آیلتس عمومی.

آزمون آیلتس آکادمیک برای مواقعی است که فرد می‌خواهد در سطحوح کارشناسی و کارشناسی ارشد تحصیل کند. این آزمون همچنین برای دوره‌های تخصصی به کار می‌رود.

آزمون آیلتس نشان می‌دهد که آیا شما آمادگی آغاز تحصیل یا آموزش در محیطی با زبان انگلیسی را دارید یا خیر. این آزمون برخی از مهارت‌های زبانی در تحصیلات آکادمیک را نیز می‌سنجد.

آزمون آیلتس عمومی برای مواقعی مناسب است که فرد می‌خواهد در مقاطعی پایین‌تر از کارشناسی تحصیل کند. کسانی که خواهان مهاجرت به استرالیا، مهاجرت به کانادا، نیوزیلند و انگلیس هستند، به این آزمون نیاز دارند.

این آزمون مهارت‌های اولیه‌ی زبان انگلیسی را در زمینه‌های عمومی، اجتماعی و کاری می‌سنجد.

کدام آزمون آیلتس برای من مناسب است؟

بیشتر افرادی که در آزمون آیلتس شرکت می‌کنند می‌خواهند در خارج‌ از کشور تحصیلات‌شان را ادامه دهند. ولی قبل از اینکه آزمون خود را انتخاب کنید حتما موارد درخواستی مؤسسه‌ی مورد نظر خود را چک کنید.

دانش‌آموزان می‌توانند پنج مؤسسه را انتخاب کنند. نتایج آیلتس به‌صورت خودکار و رایگان به این پنج مؤسسه فرستاده می‌شود. اگر بخواهید بیشتر از پنج مؤسسه را انتخاب کنید باید هزینه‌ای اضافه بپردازید. شما می‌توانید تا انقضای نتایج آزمون، ارسال آن را به مؤسسات مختلف درخواست کنید.

کارفرمایان، افراد حرفه‌ای و شرکا نیز نتیجه‌ی آزمون آیلتس را می‌پذیرند. سازمان‌های بسیاری در سرتاسر دنیا نیز از آزمون آیلتس برای انتخاب کارکنان خود استفاده می‌کنند.

این سازمان‌ها هستند که سطح و نوع آزمون موردنیاز خود را انتخاب می‌کنند. بنابراین این سطح ممکن است برای سازمان‌های مختلف متفاوت باشد.

سازمان‌هایی که خدمات سلامتی ارائه می‌دهند، برای استخدام پرستاران، پزشکان و داروسازان به آزمون آیلتس نیاز دارند. سازمان‌های فعال در حوزه‌های حسابداری، مهندسی،‌ حقوق و دامپزشکی و همچنین کارکنان بخش‌های مالی، دولتی، ساخت‌وساز، انرژی، هوافضا و توریسم نیز به آزمون آیلتس نیاز دارند.

ساختار آزمون آیلتس

آزمون آیلتس طی ۳ ساعت، مهارت شنیداری، خواندن، مهارت نوشتن و مکالمه زبان انگلیسی می‌سنجد.

دو نوع آزمون آیلتس وجود دارد. آزمون آیلتس عمومی و آکادمیک. این دو آزمون در بخش‌های شنیدن (Listening) و مکالمه (Speaking) یکی هستند. ولی موضوع خواندن (Reading) و نوشتن (Writing) برای هر کدام از آنها متفاوت است.

همه‌ی بخش‌‌های آزمون در یک روز برگزار می‌شوند و هیچ زمان استراحتی بین این بخش‌ها وجود ندارد.

اما بخش مکالمه را می‌توان تا یک هفته قبل یا بعد از سایر بخش‌های آزمون انجام داد. مرکز برگزاری آزمون، مسئولیت تصمیم گیری در این مورد را بر عهده خواهد داشت.

۱. مهارت شنیدن (Listening)

آزمون ایلتس - Listening

سی دقیقه،‌ چهل سؤال

در این بخش به چهار فایل صوتی گوش می‌دهید که در تمام آنها افراد انگلیسی‌زبان صحبت می‌کنند. باید چندین سؤال را درمورد این قسمت‌ها پاسخ دهید.

  • بخش اول: مکالمه‌ای بین دو نفر که در یک موقعیت اجتماعی معمولی اتفاق می‌افتد.
  • بخش دوم: تک‌گویی که در موقعیت اجتماعی معمولی اتفاق می‌افتد. مثلا سخنرانی درمورد امکانات محله
  • بحش سوم: مکالمه‌ای بین تقریبا ۴ نفر است. این مکالمه در موقعیتی تحصیلی یا آموزشی اتفاق می‌افتد. مثلا مکالمه‌ای بین استاد دانشگاه و دانشجوها درمورد پروژه‌ی ترم.
  • بخش چهارم: تک‌گویی درمورد موضوعی آکادمیک، مثلا سخنرانی دانشگاهی

هر بخش را فقط یک بار می‌شنوید. هر بخش ممکن است لهجه‌ی متفاوتی داشته باشد. این لهجه‌ها شامل بریتانیایی، استرالیایی، نیوزلندی، آمریکایی و کانادایی می‌شوند.

بخش Listening سؤالات مختلفی دارد. شرکت‌کننده باید همزمان با شنیدن، پاسخ سؤالات را روی برگه‌ی سؤالات بنویسد. بعد از آن ده دقیقه وقت دارد که پاسخ‌ها را به پاسخ‌نامه منتقل کند.

درحین پاسخگویی به سؤالات بسیار محتاط باشید. چرا که غلط‌‌های املایی و گرامری نمره‌ی منفی دارند. هر کدام از سؤالات ۱ نمره دارند.

سؤالات ممکن است چهارگزینه‌ای، جور کردنی، عنوان‌گذاری در جدول، نقشه، نمودار، کامل‌ کردن فرم‌ها، یادداشت‌ها، جدول‌ها، نمودارها و خلاصه یا کامل کردنی باشند.

نحوه‌ی نمره‌دهی به سؤالات

افراد متخصصی هستند که به پاسخ‌های بخش Listening نمره می‌‌دهند. این افراد معمولا مورد بازرسی قرار می‌گیرند، چرا که حتما باید قابل‌اعتماد باشند. بعد از اینکه فرد به سؤالات نمره داد،‌ برنامه‌ی ارزیابی انگلیسی کمبریج آن‌ را تحلیل می‌کند.

تبدیل به شاخص ۹ سطحی آیلتس

در این بخش، برای هر کدام از نسخه‌های آزمون شنیداری، یک جدولِ تبدیل تهیه می‌شود. این جدول نمره‌ی شرکت‌کنندگان را از ۴۰ به شاخص ۹ سطحی آیلتس تبدیل می‌کند.

۲. مهارت خواندن (Reading)

آزمون آیلتس - Reading

شصت دقیقه، چهل سؤال

سؤالات این بخش، حوزه‌ی وسیعی از مهارت‌های خواندن را می‌سنجند. این مهارت‌ها شامل پیدا کردن اصل مطلب، پیدا کردن ایده‌های اصلی، پیدا کردن جزئیات، مرور کردن، درک بحث منطقی و تشخیص نظر، دیدگاه و هدف نویسنده هستند.

آزمون آکادمیک آیلتس

این بخش از آزمون شامل ۳ متن بلند است. این متن‌ها ممکن است توصیفی، تعریفی، قیاسی یا تحلیلی باشند. این متون از کتاب، مقاله‌، مجله یا روزنامه برداشته شده‌اند. مخاطب این متون افراد غیرمتخصص هستند ولی درعین‌حال باید برای افرادی که می‌خواهند وارد دانشگاه شوند یا شغلی را آغاز کنند، مناسب باشد.

موضوعات این متن‌ها کاملا عمومی هستد. موضوعاتی جالب، مناسب و قابل‌فهم برای همه‌ی شرکت‌کنندگان. متن‌ها به روش‌های مختلفی نوشته‌ شده‌اند. مثلا برخی از آنها داستانی و برخی توصیفی، تحلیلی یا مقایسه‌ای هستند. حداقل یکی از متن‌ها حاوی یک بحث منطقی است. متن‌ها ممکن است حاوی محتویات غیرکلامی باشند. برخی ممکن است جدول، نمودار یا شکل‌هایی را در خود داشته‌ باشند. اگر کلمات تخصصی در متن وجود داشته‌ باشد، معنی آنها به‌صورت مختصر در متن می‌آید.

سؤالات این بخش انواع مختلفی دارند که شامل سؤالات چهارگزینه‌ای، پیدا کردن اطلاعات، پیدا کردن ایده‌ها و ادعای نویسنده، جور کردن تیترها، جور کردن ویژگی‌ها، جور کردن انتهای‌ جمله‌ها، کامل‌ کردن جمله‌ها، کامل‌ کردن خلاصه، کامل‌ کردن یادداشت، کامل‌ کردن جدول، کامل‌ کردن نمودار، کامل‌ کردن عناوین نمودار و دادن پاسخ‌ کوتاه به سؤالات می‌شود.

شرکت‌کنندگان باید در زمان آزمون پاسخ‌های خود را در پاسخ‌نامه وارد کنند. زمان اضافه برای وارد کردن پاسخ‌ها داده نمی‌شود.

آزمون عمومی آیلتس

این آزمون سه بخش دارد. بخش اول ممکن است حاوی ۲ یا ۳ متن کوتاه یا چندین متن کوتاه‌تر باشد. بخش دوم دو متن دارد. در بخش سوم یک متن بلند وجود دارد.

این بخش از آزمون ۶۰ دقیقه طول می‌کشد.

انواع مختلفی از سؤالات در این بخش آمده‌اند. از میان آنها می‌توان به این موارد اشاره کرد: سؤالات چهارگزینه‌ای، پیدا‌ کردن اطلاعات، پیدا کردن ایده‌/ادعای نویسنده، جور کردن اطلاعات، جور کردن تیترها، جور کردن ویژگی‌ها، جور کردن انتهای جملات، کامل‌ کردن جمله، کامل‌ کردن خلاصه، کامل‌ کردن جدول، کامل‌ کردن نمودار، کامل‌ کردن عناوین نمودار، پاسخ کوتاه به سؤالات.

بخش اول «مهارت‌های اجتماعی» است. این بخش حاوی مهارت‌های اولیه‌ی برقراری ارتباط با دیگران به زبان انگلیسی است. سؤالات این بخش معمولا پیدا کردن و نوشتن اطلاعات معمولی است. مثلا باید جدول برنامه، تبلیغات و یادداشت‌ها را کامل کنید.

بخش دوم «مهارت‌های محل‌کار» است. این بخش روی زمینه‌ی کاری تمرکز می‌کند. مثلا توصیف‌ مسئولیت، قراردادها، استخدام کارمندان و مقالات آموزشی.

بخش سوم «خواندن عمومی» است. در این بخش متن طولانی‌تری را می‌خوانید که ساختار پیچیده‌تری دارد. در اینجا تمرکز روی متن توصیفی و دستوری است. موضوع این متن در زمینه‌هایی است که شرکت‌کنندگان در بیشتر مواقع با آنها سروکار دارند. مثلا روزنامه، مجله و بخش‌هایی از کتاب‌های داستانی یا غیرداستانی.

۳. مهارت نوشتن (Writing)

آزمون آیلتس - Writing

شصت دقیقه، دو سؤال

نوشتن در آیلتس آکادمیک

موضوعات این بخش برای شرکت‌کنندگانی مناسب است که می‌خواهند تحصیلات خود را در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ادامه دهند. دو سؤال در این بخش وجود دارد:

سؤال اول

این بخش حاوی یک نمودار، جدول یا شکل است. شرکت‌کننده باید اطلاعات ارائه‌شده را خلاصه‌ نماید یا توضیح دهد. احتمالا باید مراحل یک فرآیند را توضیح دهید، درمورد عملکرد چیزی بنویسید، یا شئ و اتفاقی را توضیح دهید.

باید در طی ۲۰ دقیقه ۱۵۰ کلمه بنویسید.

در بخش اول باید بتوانید مهم‌ترین اطلاعات را در جدول، نمودار یا شکل پیدا کنید و بررسی کاملا یک‌ دست و منظمی را به روش آکادمیک درمورد آن بنویسید.

سؤال دوم

باید مقاله‌ای را درمورد نقطه‌نظر، بحث یا مشکلی بنویسید. هر دو سؤال را باید به‌صورت رسمی بنویسید. موضوع سؤال دوم معمولا آکادمیک یا شبه‌آکادمیک است.

در این سؤال باید ۲۵۰ کلمه را در ۴۰ دقیقه بنویسید. اگر پاسخ شما زیادی کوتاه باشد ممکن است بخشی از نمره را از دست بدهید. ولی نوشتن بیشتر از ۲۵۰ کلمه اشکالی ندارد. اگر زیادی طولانی بنویسید ممکن است فرصت نکنید تا ایده‌ها و نوشته‌ی خود را چک کنید. توجه داشته‌ باشید که ایده‌هایی که ارائه می‌کنید باید حتما به موضوع شما مربوط باشند. درغیراین‌صورت بخشی از نمره‌ی خود را از دست می‌دهید.

پاسخ‌های این سؤال را باید در پاسخ‌نامه بنویسید و پاسخ‌های شما باید کامل‌ باشند. شما نمی‌توانید نکته‌ها را جدا جدا بنویسید. شرکت‌کنندگان می‌توانند روی برگه‌ی سؤالات چیزی بنویسند، ولی نمی‌توانند آن را از جلسه‌ی آزمون خارج کنند. ممتحن آزمون هم برگه‌ی سؤالات را نخواهد دید.

نمره دادن به بخش Writing

هر کدام از سؤالات به‌صورت جداگانه تصحیح می‌شوند. ولی سؤال دوم مهم‌تر از سؤال اول است.

پاسخ‌ها توسط کارشناسان تأیید‌شده‌ی آیلتس نمره‌دهی می‌شوند. ممتحن آیلتس باید مدرک مرتبط با آموزش داشته‌ باشد. این افراد توسط مراکز اجرای امتحان استخدام می‌شوند و کنسولگری انگلستان یا IDP آنها را تأیید می‌کند.

نمره‌ها به‌صورت سطوح کامل و نیمه اعلام می‌شوند. البته توضیحات کامل عملکرد شما در بخش Writing به همراه توضیح همه‌ی ۹ سطح در نتیجه‌ی آزمون می‌آیند.

پاسخ‌های شما در بخش‌ نوشتن آزمون‌های آکادمیک و عمومی به این صورت نمره‌دهی می‌شوند:

معیارهای پاسخ به سؤال اول:

  • موفقیت در پاسخ‌دهی به سؤال
  • پیوستگی و انسجام
  • تنوع در استفاده از لغات
  • استفاده‌ی درست و دقیق از گرامر

معیارهای پاسخ به سؤال دوم:

  • پاسخگویی به سؤال
  • پیوستگی و انسجام
  • تنوع استفاده از لغات
  • استفاده درست و دقیق از گرامر

نوشتن در آیلتس عمومی

آزمون آیلتس عمومی نیز در بخش نوشتن دو سؤال دارد. در سؤال اول باید به موقعیتی عکس‌العمل نشان دهید. مثلا نامه‌ای بنویسید که در آن اطلاعاتی را درخواست می‌کنید یا موضوعی را توضیح می‌دهید.

در سؤال اول پاسخ شما باید رسمی یا نیمه رسمی و حداقل ۱۵۰ کلمه باشد. شما باید پاسخ را در پاسخ‌نامه بنویسید. شرایطی که باید درمورد آنها بنویسید شرایط معمولی روزمره هستند. مثلا نوشتن برای اداره‌ی خوابگاه‌های دانشگاه، درمورد مشکل خوابگاه. نوشتن برای رئیس جدید درمورد مشکلاتی در مدیریت زمان، یا نوشتن برای روزنامه درمورد برنامه‌ی توسعه‌ی فرودگاه شهر.

سؤال به شما می‌گوید که باید چه اطلاعاتی را در نامه‌ی خود بیاورید. احتمالا باید یکی از این کارها را در نامه‌ی خود انجام دهید: اطلاعات عمومی و حقایقی را توضیح دهید. درمورد نیازها، خواسته‌ها یا تمایلات خود صحبت کنید. نظرات یا شکایات خود را بیان کنید یا درخواست یا پیشنهاداتی را ارائه دهید.

سبک نوشتاری شما باید با موضوع و مخاطب نامه متناسب باشد. نباید بیشتر از ۲۰ دقیقه برای این سؤال وقت بگذارید و نوشته‌ی شما نباید کمتر از ۱۵۰ کلمه باشد.

اگر پاسخ شما بی‌ربط به موضوع باشد یا به‌صورت متنی کاملا پیوسته نوشته نشده‌ باشد بخشی از نمره را از دست می‌دهید. سرقت‌ ادبی (کپی کردن از منبعی دیگر) جریمه‌ی خیلی سختی دارد.

در سؤال دوم باید مقاله بنویسید. در این مقاله باید نقطه‌نظر، مسئله یا بحثی را ارائه دهید. نحوه‌ی پاسخ دادن به این سؤال در متن سؤال آمده‌ است. مثلا اطلاعاتی را ارائه دهید.، راه‌حلی را برای یک مشکل پیشنهاد دهید، برای نظر خود دلایلی را ارائه کنید یا نظرات دیگران را ارزیابی کنید.

موضوع این سؤال معمولا عمومی است. مثلا آیا کارهای تفریحی کودکان باید آموزشی باشد؟ چرا خانواده‌ها دیگر مثل قبل صمیمی نیستند؟ چطور می‌توانیم اعضای خانواده را به هم نزدیک‌تر کنیم؟ چطور می‌توانیم مشکلات محیطی را حل کنیم؟ چه کسی باید هزینه‌ی مراقبت از افراد کهنسال را بپردازد؟

پاسخی که به سؤال می‌دهید باید کامل و جامع باشد.باید ایده‌های خود را به‌خوبی مرتب کنید. برای هر ایده‌ای دلایل منطقی و مثال بیاورید. باید بتوانید ایده‌های پیچیده‌تر و انتزاعی‌تر را با استفاده از لغات و گرامر‌ متنوع‌تری ارائه دهید.

نمره‌ی سؤال دوم، دو برابر سؤال اول است. بنابراین اگر نتوانید این سؤال را پاسخ دهید نمره‌ی خیلی زیادی را از دست می‌دهید. پاسخ شما نباید کمتر از ۲۵۰ کلمه باشد و ۴۰ دقیقه وقت دارید تا این بخش را کامل کنید.

۴. مهارت مکالمه (Speaking)

آزمون آیلتس - Speaking

یازده تا چهارده دقیقه، سه سؤال

بخش Speaking توانایی شما را در استفاده از انگلیسی شفاهی می‌سنجد. تمام مکالمات شما در این بخش از آزمون ضبط می‌شوند.

بخش اول

ممتحن از شما سؤالات عمومی درمورد خودتان و موضوعات شخصی مانند خانواده، خانه، کار، تحصیلات و علایق می‌پرسد.

این بخش از آزمون روی توانایی شما برای بیان اعتقادات و اطلاعات‌تان درمورد مسائل روزمره تمرکز می‌کند. در این بخش باید سؤالاتی را درمورد تجربیات و شرایط روزمره‌ی خود پاسخ دهید.

بخش دوم

ممتحن به شما کارتی می‌دهد که روی آن موضوعی برای صحبت کردن نوشته شده‌ است. یک دقیقه وقت دارید آماده شوید. باید برای مدت دو دقیقه درمورد موضوع صحبت کنید. بعد از آن، ممتحن یک یا دو سؤال درمورد همان موضوع از شما می‌پرسد.

درطول زمانی که برای آماده شدن‌ دارید، قلم و کاغذی در اختیارتان قرار می‌گیرد. می‌توانید نکاتی را که به ذهن‌تان خطور می‌کند، یادداشت برداری کنید.

با استفاده از نکات روی کارت و یادداشت‌هایتان می‌توانید نظرات خود را به‌خوبی بیان کنید. همچنین می‌توانید به حرف‌های خود نظم دهید و برای ۲ دقیقه صحبت‌تان را ادامه‌دهید.

این بخش توانایی شما را در صحبت کردن درمورد موضوعی خاص می‌سنجد. ممتحن هیچ کمک دیگری به شما نمی‌دهد. باید از گرامر و لغات مناسب استفاده کنید و ایده‌های خود را با انسجام نظم دهید. احتمالا باید از تجربیات خودتان برای روشن‌ کردن موضوع استفاده کنید.

بخش سوم

چند سؤال دیگر درمورد موضوع قبلی از شما پرسیده می‌شود. این بخش به شما اجازه می‌دهد تا موضوعات و ایده‌های انتزاعی‌تری را بیان کنید. این بخش از آزمون بین ۴ تا ۸ دقیقه طول می‌کشد.

در این بخش از آزمون باید بتوانید ایده‌های خود را اثبات کنید، برای آنها دلیل و منطق بیاورید و درمورد مسائل گمانه‌زنی کنید.

نمره دادن به بخش Speaking

ممتحن‌های آزمون آیلتس افراد تأیید‌شده هستند و نمره‌ها به‌صورت سطح کامل یا نیمه داده می‌شوند. معیارهای نمره‌‌دهی به پاسخ‌های بخش مکالمه به شرح زیر هستند:

  • روانی و انسجام گفتار
  • استفاده از لغات متنوع
  • استفاده‌ی درست و دقیق از گرامر‌های متنوع
  • تلفظ

آماده‌ شدن برای آزمون آیلتس

آماده‌شدن برای آزمون ایلتس

به منظور آماده‌ شدن برای آزمون آیلتس می‌توانید این پنج قدم را دنبال کنید.

۱. انگلیسی خود را بهتر کنید

یادگیری زبان جدید زمان می‌برد. بهترین کار این است که به کلاس زبان بروید. بازخوردی که از معلم خود می‌گیرید کمک می‌کند تا مهارت‌های مکالمه، خواندن، نوشتن و شنیدن را بهتر یاد بگیرید.

هر روز از زبان انگلیسی استفاده کنید. با دوستان و خانواده‌ی خود به زبان انگلیسی صحبت کنید. فیلم و برنامه‌های انگلیسی ببینید. سعی کنید به لهجه‌های مختلف زبان انگلیسی گوش دهید.

تا جایی که می‌توانید روزنامه، مجله یا کتاب انگلیسی بخوانید و نامه، ایمیل یا یادداشت‌هایی را به انگلیسی بنویسید. به این صورت مهارت‌های نوشتاری انگلیسی خود را تقویت می‌کنید.

۲. ساختار و قوانین آزمون را بشناسید

ساختار آزمون را مطالعه کنید. به خاطر داشته‌ باشید که دو نوع آزمون آیلتس وجود دارد: عمومی و آکادمیک. کتابچه‌ی راهنمای آزمون را با دقت بخوانید. می‌توانید این کتابچه را از وب‌سایت مرکز آزمون آیلتس دانلود کنید.

به‌دنبال حقایق باشید و به شایعات و داستان‌هایی که درمورد آزمون آیلتس می‌شنوید اعتنایی نکنید. ببینید که ممتحن بخش Speaking آیلتس دقیقا از شما چه می‌خواهد.

۳. نمونه‌سؤال حل کنید

شما می‌توانید نمونه‌‌ی سؤالات را از و‌ب‌سایت آزمون آیلتس دانلود کنید. همچنین دو کتاب‌ تمرین آیلتس وجود دارد که می‌توانید آنها را به‌صورت آنلاین یا از مراکز برگزاری آزمون خریداری کنید.

به‌علاوه می‌توانید در کلاس‌های آمادگی آیلتس شرکت کنید. این کلاس‌ها به شما کمک می‌کنند تا انواع سؤالات آزمون آیلتس را تمرین کنید. درمورد پاسخ‌هایی که به سؤالات می‌دهید بازخورد بگیرید. اعتماد‌ به نفس بیشتری پیدا کنید و تصمیم بگیرید که آیا برای آزمون آیلتس آماده‌ هستید یا نه.

۴. روز قبل از آزمون به خود آرامش بدهید

برای دستیابی به آرامش، یک روز قبل از آزمون، قوانین، ساختار و آدرس محل‌ برگزاری آزمون را مرور کنید. کتابچه‌ی راهنما را دوباره بخوانید.

شب قبل از آزمون خواب کافی داشته باشید.

مسیر رفتن به جلسه‌ی آزمون را بررسی کنید و به موقع راه بیفتید.

۵. روز آزمون آرامش داشته باشید

درمورد آزمون مطالعه کنید تا آرامش پیدا کنید. توصیه‌های کتابچه‌ی راهنما را با دقت مطالعه کنید.

در ادامه نکاتی را می‌خوانید که به شما کمک می‌کنند تا برای بخش‌های مخلف آزمون به‌صورت جداگانه آماده شوید.

آماده‌ شدن برای بخش Listening آزمون

آماده‌شدن برای آزمون ایلتس - Listening

  • بخش Listening فقط یک بار پخش می‌شود. بنابراین باید بارها و بارها تمرین کنید تا تمام سؤالات آزمون را فقط با یک بار شنیدن پاسخ دهید.
  • باید بتوانید چندین کار را همزمان انجام دهید. همزمان سؤال‌ها را بخوانید، گوش‌ دهید و کلمات را بنویسید. برای به دست آوردن این مهارت باید خیلی تمرین کنید.
  • قبل از آزمون، نحوه‌ی منتقل کردن پاسخ‌ها به پاسخنامه را تمرین کنید. می‌توانید پاسخنامه را از وب‌سایت آزمون دانلود کنید.
  • آزمون آیلتس نمره‌‌ی منفی ندارد. بنابراین اگر پاسخ را نمی‌دانید حدس بزنید. هیچ‌وقت هیچکدام از سؤالات را بدون پاسخ نگذارید. شاید حدس‌تان درست بود!
  • بهتراست همه‌ی پاسخ‌های خود را با حروف بزرگ بنویسید.
  • تعداد‌ کلماتی را که برای پاسخ به هر سؤال دارید چک کنید.
  • دستور‌العمل سؤالات را چک کنید. ببینید از کلمه‌ی Number استفاده شده است یا Numbers. این کلمه، مفرد و جمع بودن تعداد کلمات مورد استفاده در پاسخ را به شما نشان می‌دهد.
  • اعداد، یک کلمه حساب می‌شوند. کلمات ترکیبی که خط‌ تیره دارند نیز یک کلمه حساب می‌شوند. اگر کلمه‌ی ترکیبی خط تیره نداشته‌ باشد دو کلمه حساب می‌شود.
  • پاسخ‌های شما باید از نظر گرامری درست باشند. بنابراین هر جا امکان داشت حروف اضافه و تعریف را هم بیاورید.
  • املای غلط کل پاسخ را غلط می‌کند. حتی اگر کلمه‌ی درست را با املای اشتباه نوشته‌ باشید.
  • در سؤالات چهارگزینه‌ای فقط حرف گزینه‌ی صحیح را بنویسید. مثلا اگر پاسخ صحیح «a) spring)» است فقط حرف a را وارد پاسخنامه کنید.
  • تلاش نکنید تا همه‌ی متن‌ صوتی را متوجه شوید. فقط به‌دنبال پاسخ سؤالات بگردید.
  • اگر پاسخ‌ بخشی از سؤال را پیدا کردید ولی بقیه را متوجه نشدید، هول نشوید. در بخش چهارم، گاهی اوقات بقیه‌ی پاسخ‌ را در بخش‌ دیگری از متن‌ صوتی به شما می‌دهند.
  • چون شنیدن s جمع برای دانش‌آموزان خیلی سخت‌ است، معمولا در حداقل یکی از سؤالات گزینه‌ی صحیح s جمع دارد.
  • همیشه آماده باشید، چون ممکن است که گوینده‌ی متن پاسخ‌ خود را عوض کند. حتی وقتی سؤال مورد نظر را پاسخ داده‌اید، تا آخر متن را با دقت گوش دهید.
  • اگر نتوانستید سؤالی را پاسخ‌ دهید، وقت‌تان را هدر ندهید. به سراغ سؤال بعدی بروید، درغیراین‌صورت کل بخش را از دست خواهید داد.
  • تمرکز کردن مهم است. ۳۰ دقیقه زمانی طولانی است. اگر تمرکز خود را از دست بدهید نمی‌توانید سؤالات را پاسخ دهید. برای افزایش قدرت تمرکز، در خانه تست‌های کامل را تمرین کنید.

چطور مهارت شنیداری خود را تقویت کنید؟

آماده‌شدن برای آزمون ایلتس - Listening

تمرین مهارت شنیداری به دو صورت اتفاق می‌افتد. شنیدن فعال و غیرفعال. در شنیدن غیرفعال شما فقط به متن‌ صوتی یا فیلم و موسیقی گوش می‌دهید. تلاش می‌کنید تا داستان را دنبال کنید و قطعاتی را که متوجه نمی‌شوید حدس بزنید.

در این حالت از شنیدن، شما پخش فایل را متوقف نمی‌کنید و تمام تلاش‌تان را می‌کنید تا حین شنیدن، هرچه را که می‌توانید از متن متوجه شوید.

در شنیدن فعال مرتب پخش را متوقف می‌کنید و بخش‌هایی که متوجه نشدید را دوباره گوش می‌دهید. جمله‌های مهم متن را انتخاب می‌کنید و به تُن صدا و لهجه‌ی گوینده توجه می‌کنید.

در این نوع از شنیدن، علاوه‌بر فهم متن و دنبال کردن داستان، لغات و گرامری که گوینده استفاده می‌کند هم برای شما اهمیت دارد. بنابراین حین این نوع تمرین بهتر است قلم و کاغذی کنار خود داشته باشید و کلمات و جمله‌های جالب را یادداشت کنید.

به‌علاوه این تمرین خوبی برای روان و درست شدن گفتار شما نیز هست. بعد از چند بار گوش دادن، فایل را بعد از هر جمله متوقف کنید. بعد سعی کنید تا با تقلید کردن تلفظ و صدای گوینده آن جمله‌ را تکرار کنید. این کار را تا انتهای فایل ادامه دهید.

بهتر است هر دوی این فعالیت‌ها را انجام دهید، چون گوش دادن فعالانه و تمرین کردن صرف، بسیار خسته‌کننده است. در این صورت به‌سرعت انگیزه و انرژی و خود را از دست می‌دهید. درواقع تمرین کردن برای سؤالات آیلتس فقط باید ۲۰ تا ۳۰ درصد از زمان کلی شنیدن شما را به خود اختصاص دهد.

بهترین منابع برای شنیدن کدام‌ها هستند؟

  • پادکست‌ها
  • یوتیوب
  • سخنرانی‌های تد
  • کتاب‌های صوتی

آماده‌ شدن برای بخش Reading آزمون

آماده‌شدن برای آزمون ایلتس - Reading

این نکات به شما کمک می‌کنند تا در بخش خواندن آیلتس موفق‌تر باشید:

۱. برای همه‌ی انواع سؤال‌های بخش Reading تمرین کنید

همان‌طور که قبلا خواندید، تقریبا ۱۴ نوع سؤال مختلف در بخش خواندن وجود دارد. شما باید برای پاسخ‌ دادن به همه‌ی آنها آماده باشید.

۲. مرور کردن و نگاه اجمالی را یاد بگیرید

برای موفقیت در آزمون آیلتس باید بتوانید متن‌ها را مرور کنید یا نگاهی اجمالی به آنها بیندازید. مرور کردن متن یعنی آن را بخوانید تا ایده‌ی کلی آن را متوجه شوید. بهتر است این کار را قبل از پاسخگویی به سؤالات انجام دهید.

ولی مرور کردن به این معنی نیست که تلاش کنید تا تمام متن را بفهمید. مرور کردن فقط برای این است که موضوع و ساختار متن را متوجه شوید.

سپس باید نگاهی اجمالی به سراسر متن بیندازید. این کار ۲ تا ۳ دقیقه طول می‌کشد. درعین‌حال باید زیر کلمات کلیدی که می‌بینید خط بکشید. نگاه اجمالی یعنی توانایی شما برای پیدا کردن سریع اطلاعات. باز هم لازم نیست تمام متن را بفهمید.

۳. سرعت خواندن خود را بالا ببرید

آزمون آیلتس محدودیت زمانی دارد. ممکن است که نتوانید تمام سؤالات را در زمان تعین‌شده پاسخ دهید. باید سرعت خوانش خود را بالا ببرید. این یعنی باید بتوانید به‌سرعت اطلاعات را در متن پیدا کنید. (می‌توانید از تکنیک‌های تندخوانی کمک بگیرید.)

۴. تلاش نکنید که تمام متن را بفهمید

کار شما این است که سؤالات را پاسخ دهید. این یعنی باید اطلاعات خاصی را در متن پیدا کنید. برای این کار باید جمله یا جمله‌هایی را که اطلاعات مورد نظر در آنها آمده‌اند، بفهمید.

۵. دامنه‌ی لغات خود را گسترش دهید.

ضعف در لغات یکی از دلایل عدم موفقیت زبان‌آموزان در آزمون آیلتس است. برای یادگیری کلمات جدید زبان خارجی باید معنی آن‌ را درک کنید و بدانید که چه‌ وقت باید از آن لغت استفاده کنید. باید بدانید چه فعل‌هایی به همراه چه اسم‌هایی می‌آیند. (روش‌های گسترش دامنه لغات انگلیسی)

۶. کلمات کلیدی را پیدا کنید

هر سؤال یک کلمه‌ی کلیدی دارد که به شما کمک می‌کند تا اطلاعات مورد نظر را در متن‌ پیدا کنید. باید یاد بگیرید کلمه‌ی کلیدی را پیدا کنید و به‌درستی از آن استفاده کنید.

باید ببینید که آیا می‌توانید کلمات کلیدی را به روش دیگری بیان کنید یا نه. برخی کلمات کلیدی واضح هستند، مانند اسامی، تاریخ، اعداد، مکان‌ها و غیره. ولی برخی را به این راحتی نمی‌توان تشخیص داد.

۷. به گرامر توجه کنید

سؤالاتی مانند کامل کردن خلاصه‌ی متن و کامل کردن جمله، نیازمند این هستند که جمله از نظر گرامری صحیح باشد. این یعنی گرامر کمک می‌کند تا پاسخ صحیح را پیدا کنید. نمونه‌‌سؤالات Reading را حل کنید تا در پیدا کردن پاسخ با استفاده از گرامر مهارت پیدا کنید. (بهترین روش یادگیری گرامر زبان انگلیسی)

۸. تمرین کنید

اگر مرتب تمرین نکنید مهارت پیدا نمی‌کنید. می‌توانید از درس‌های Reading موجود در وب‌سایت آیلتس کمک بگیرید. این درس‌ها مهارت‌های خواندن و دامنه‌ی لغات شما را افزایش می‌دهند.

۹. به متن‌های سخت عادت کنید

قبل از شرکت در آزمون ایلتس باید با متن‌های سخت و پیچیده که موضوعات مختلفی دارند، تمرین کنید. اخبار بی‌بی‌سی را بخوانید. اخبار علمی و اقتصادی را بخوانید. وب‌سایت تد و جغرافی ملی (National Geographic)، رادیو بی‌بی‌سی و سایر وب‌سایت‌های این‌چنینی می‌توانند کمک بزرگی باشند.

۱۰. نقاط‌ ضعف خود را درک کنید

اگر نقاط‌ ضعف خود را ندانید، نمی‌فهمید چطور باید پیشرفت کنید. باید ببینید که چرا پاسخ‌ نادرست می‌دهید. اگر دلیل اشتباهات خود را بدانید، می‌فهمید که باید برای پیشرفت چه‌ کارهایی انجام دهید.

آماده‌ شدن برای بخش Writing آزمون آیلتس

آماده‌شدن برای آزمون ایلتس - Writing

این نکات به شما کمک می‌کنند تا در بخش Writing آزمون آیلتس موفق‌تر باشید

۱. ساختار مقاله را یاد بگیرید

قبل از اینکه مقاله را بنویسید، باید ساختار اولیه‌ی مقاله را بلد باشید. کتاب‌های زیادی هستند که به شما کمک می‌کنند تا ساختار مقاله را یاد بگیرید.

۲. ابتدا سؤال دوم را پاسخ‌ دهید

سؤال دوم نمره‌ی بیشتری دارد و سخت‌تر است. سؤال دوم دانش بیشتری نیاز دارد و زمان بیشتری هم دارد. بنابراین پاسخ‌دهی به سؤال دوم در اولویت است. البته باید هر دو سؤال را کامل پاسخ دهید، وگرنه بخشی از نمره را از دست می‌دهید.

۳. زمان زیادی را روی سؤال اول صرف نکنید

سؤال اول ساختار خیلی مشخصی دارد. قبل از آزمون باید این ساختار را به‌خوبی یاد بگیرید. در زمان آزمون فقط باید موضوع سؤال را در ساختاری که یاد گرفته‌اید قرار دهید. برای یادگیری ساختار سؤال اول، باید مقاله‌های زیادی بخوانید. از روی مقالاتی که ساختار درستی دارند یادداشت بردارید. شما می‌توانید برخی از این ساختارها را برای سؤال دوم هم به کار ببرید.

۴. تمرین کنید

در خانه سعی کنید که هر دو سؤال را در یک ساعت پاسخ‌ دهید. می‌توانید به‌صورت جداگانه روی سؤالات تمرکز کنید. ولی قبل از امتحان باید هر دو را با هم انجام دهید. این کار کمک می‌کند تا بتوانید زمان خود را مدیریت کنید.

۵. بهتر است به کلاس بروید یا معلم داشته باشید

درست است که تمرین‌ کردن به شما کمک زیادی می‌کند، ولی به شخصی نیاز دارید که مقالاتی را که می‌نویسید، بخواند. بازخورد یک معلم به شما می‌گوید که باید کدام‌یک از جنبه‌های کارتان را بهبود ببخشید.

۶. دامنه‌ی لغات وسیعی داشته باشید

لغت‌هایی که برای مقاله‌های رسمی استفاده می‌کنید حتما باید آکادمیک و رسمی باشند. کتاب‌هایی هستند که می‌توانند این لغات را در اختیار شما قرار دهند.

۷. غیررسمی ننویسید

باید از قوانین رسمی نوشتن پیروی کنید. مثلا از مخفف‌ها استفاده نکنید. یا تا جایی که ممکن است از ضمایر فاعلی، مفعولی یا ملکی اول‌شخص و دوم‌شخص استفاده نکنید. استفاده از ضمایر در نتیجه‌گیری اشکالی ندارد. چون در نتیجه‌گیری باید نظر خودتان را هم بیان کنید.

۸. نکات مربوط به پاراگراف‌‌نویسی را رعایت کنید

هر پاراگراف باید این بخش‌ها را داشته باشد: جمله‌ی اصلی و جمله‌های دنباله‌ی آن (۲ تا ۳ جمله) و جمله‌های اثبات‌کننده (مثال، شواهد، داده‌ها، تجربیات). کتاب‌هایی هستند که اصول اولیه‌ی پاراگراف‌نویسی را به شما یاد می‌دهند. این کتاب‌ها را بخوانید و قبل از مقاله نویسی، پاراگراف‌نویسی را تمرین کنید.

۹. متن سؤال را خوب بخوانید و چارچوب پاسخ‌تان را تعیین کنید

از خودتان بپرسید که موضوع سؤال چیست؟ همه‌ی جملاتی که می‌نویسید باید به موضوع مرتبط باشند. قبل از نوشتن اصل مقاله، اول چارچوب اولیه را تعیین کنید. این چارجوب کمک می‌کند تا یک نقطه‌نظر و ایده را برای هر پاراگراف انتخاب کنید. گاهی اوقات وسوسه می‌شوید تا بخشی از سؤال را در متن مقاله‌ی خود بیاورید. این کار را نکنید! بهتر است سؤال را به زبان خودتان بازنویسی کنید.

۱۰. به تعداد کلمات پاسخ‌تان توجه کنید

حداقل تعداد کلماتی که می‌توانید برای سؤال دوم بنویسید ۲۵۰ کلمه است. بنابراین ۳۰۰ کلمه برای شما عالی خواهد بود. ۳۰۰ کلمه معمولا یک صفحه‌ی کامل می‌شود.

۱۱. از کلمات متنوع استفاده کنید

یک کلمه را چندین بار تکرار نکنید. می‌توانید از کلمات هم‌معنی استفاده کنید؛ مخصوصا اگر لازم شد تا در پاراگرافی روی یک موضوع تأکید کنید.

۱۲. پاسخ‌تان را ویرایش کنید

بخشی از زمان خود را برای ویرایش نگه دارید. قبل از اینکه برگه را تحویل دهید بهتر است گرامر و املای خود را یک بار چک کنید. با کمی تمرین می‌توانید زمان خود را به‌درستی مدیریت کنید. در این صورت برای بازنویسی کل مقاله وقت کافی خواهید داشت.

آماده‌ شدن برای Speaking آزمون آیلتس

آماده‌شدن برای آزمون ایلتس - Speaking

برای موفقیت در بخش Speaking آزمون آیلتس ابتدا باید توانایی خود را در صحبت کردن به زبان انگلیسی تقویت کنید. باید روی تُن صدا، تلفظ و حالت گفتارتان کار کنید و از اطرافیان خود کمک بخواهید. این نکات به شما کمک می‌کنند تا در این بخش موفق‌تر باشید:

۱. همراهی برای تمرین‌ کردن پیدا کنید

برای تمرین کردنِ مصاحبه‌ی آزمون آیلتس حداقل باید دو نفر باشید. می‌توانید دو نفری نقش مصاحبه‌کننده و مصاحبه‌شونده را بازی کنید. زمان این مصاحبه را بین ۴ تا ۵ دقیقه تعیین کنید. به این صورت مصاحبه‌ی شما مشابه با نمونه‌ی واقعی آزمون آیلتس می‌شود.

می‌توانید به‌تنهایی تمرین کنید، ولی بهتر است کسی را داشته باشید که به‌ شما گوش دهد. بازخورد او می‌تواند در برطرف‌سازی مشکلات کمک‌کننده باشد. به‌علاوه می‌توانید صدای خود را ضبط کنید و بعدا به آن گوش دهید.

۲. با یک انگلیسی‌زبان کار کنید

بهترین روش تمرین برای آزمون آیلتس کار کردن با یک انگلیسی‌زبان است. البته تمرین با معلم زبانی که تجربه‌ی کار کردن با شرکت‌کنندگان آزمون آیلتس را داشته‌ باشد نیز می‌تواند مفید باشد.

۳. نقاط ضعف خود را برطرف کنید

باید بدانید که ممتحن آیلتس دقیقا از شما چه می‌خواهد. در بخش قبلی، معیارهای نمره‌دهی به بخش Speaking آیلتس را معرفی کردیم. شما با توجه به این معیارها می‌توانید نقاط‌ ضعف مکالمه‌ی خود را برطرف کنید.

۴. پاسخ کوتاه ندهید

درهنگام مصاحبه از دادن پاسخ‌های کوتاه خودداری کنید. برای پاسخ‌های خود توضیح دهید. ولی زیاده‌روی نکنید. کامل پاسخ دهید. اگر سو‌ٔالات ممتحن را با پاسخ‌های کوتاه جواب دهید ممکن است از شما بپرسد «چرا؟». وقتی ممتحن این سؤال را می‌پرسد یعنی توضیحات شما کافی نبوده‌اند. یعنی او نمی‌تواند با استفاده از توضیحات‌ شما توانایی‌تان را برای صحبت کردن بسنجد. این کار ممکن است از نمره‌ی شما کم کند.

۵. یادداشت بردارید

برای پاسخ دادن به سؤال دوم، از یک دقیقه‌‌ی خود برای یادداشت برداشتن و منظم‌ کردن افکارتان استفاده کنید. بیشتر زمان سؤال دوم باید برای توصیف شرایطی که مورد نظر ممتحن است استفاده شود. درانتها می‌توانید توضیح دهید که چرا شرایط مذکور اهمیت دارد.

۶. جذاب صحبت کنید

جذاب صحبت کردن مهم است. از معرفی‌ خشک و بدون‌ جذابیت دوری کنید. مثلا نگویید: «…The object I’m going to describe is». حرف‌های خود را با معرفی به یاد ماندنی آغاز کنید. به این ترتیب تأثیر مثبتی روی ذهن ممتحن می‌گذارید.

۷. زمان‌تان را مدیریت کنید

برای مدیریت زمان خود باید تا جایی که می‌توانید تمرین کنید. تمرین کردن به شما اجازه می‌دهد تا بیشتر یا کمتر از زمان‌ مشخص‌شده صحبت نکنید.

۸. از عبارت‌های وقت‌گیر استفاده کنید

اگر در سؤال سوم به زمان بیشتری برای منظم کردن افکار و پاسخ‌هایتان نیاز داشتید، از این عبارت‌ها استفاده کنید: «That’s a good question» یا «well, let me think».

۹. مطمئن شوید که سؤال را خوب متوجه شده‌اید

اگر سؤال ممتحن را به‌درستی متوجه نشدید، می‌توانید از او بخواهید تا سؤال خود را تکرار کند؛ یا اینکه می‌توانید آنچه فهمیده‌اید را برای او تکرار کنید و از او بخواهید تا حرف شما را تأیید کند. مثلا بگویید: «?…do you mean».

۱۰. آرامش خود را حفظ کنید

هرچه بیشتر استرس داشته باشید، سلیس و روان صحبت کردن‌ برایتان سخت‌تر می‌شود. خودتان را کنترل کنید و به خودتان بگوید «من می‌توانم».

۱۱. با ساختار و مدت زمان بخش Speaking کاملا آشنا باشید

این آشنایی به شما اعتماد‌به‌نفس می‌دهد. وقتی می‌دانید چه چیزی در انتظار شماست، راحت‌تربه سؤالات پاسخ می‌دهید.

۱۲. از موضوع اصلی سؤال دور نشوید

وقتی سؤالی از شما پرسیده می‌شود، سعی کنید تا با مقدمه‌‌ای کوتاه شروع کنید. بعد بیشتر توضیح دهید و درنهایت از داستان یا مثالی کوتاه استفاده کنید.

باید بدانید که ممتحن سؤالات را از روی متن می‌خواند. او اجازه ندارد خارج از محتویات کتابچه‌ی آزمون حرفی بزند. بنابراین بهتر‌ است از او سؤالی نپرسید. البته قبل و بعد از آزمون هم نباید تلاش کنید که با ممتحن حرفی بزنید. فقط می‌توانید به او سلام کنید و وقتی آزمون تمام شد با رعایت ادب از اتاق خارج شوید.

۱۳. با اشتیاق صحبت کنید

برای گرفتن نمره‌ی ۶ در Speaking باید مایل باشید تا برای مدت طولانی به زبان انگلیسی صحبت کنید. درغیراین‌صورت ممکن است نمره‌ی کمتری بگیرید.

۱۴. برای پاسخگویی آمادگی داشته باشید

وقتی با ساختار سؤالات آزمون آیلتس آشنا باشید می‌توانید از قبل برای آن آماده شوید. لیستی از موضوعاتی تهیه کنید که احتمال پرسش درمورد آنها بالاتر است. مثلا خانه، خانواده، تحصیلات، زندگی دانشجویی و غیره. بعد فکر کنید که در هر سؤال در استفاده از کدام دستورهای گرامری تواناترید. بعد پاسخ‌های خود را با استفاه از آن دستورهای گرامری تمرین کنید. باید برای سؤالات غیرمنتظره هم آماده باشید. تمرکز خود را از دست ندهید و به غریزه‌ی خود اعتماد کنید.

حرف آخر

برای موفقیت در آزمون آیلتس، ارتقای مهارت‌ زبان انگلیسی فقط نیمی از راه است. برخلاف آزمون تافل، این آزمون ساختار خیلی خاصی دارد. آشنایی با این ساختار، نوع سؤالات، معیارهای نمره‌دهی و سؤالات احتمالی، می‌تواند نقش بسیار مهمی در موفقیت شما در این آزمون ایفا کند.

کلاس‌های زیادی هستند که می‌توانند به شما در این راه کمک کنند. ولی علاوه‌بر آنها حل کردن نمونه‌سؤال، یکی از راه‌هایی است که اعتماد‌به‌نفس و نهایتا موفقیت شما را تضمین می‌کند. به خود نگاهی منتقدانه داشته‌ باشید، سعی کنید تا نقاط‌ ضعف‌تان را پیدا کنید و در جهت رفع آنها تلاش کنید.

در آخر، زبان انگلیسی و آماده‌ شدن برای آزمون آیلتس را بخشی از زندگی‌ روزمره‌ی خود کنید. به یاد داشته‌ باشید که به چه دلیلی در این آزمون شرکت‌ کرده‌اید. از شما انتظار می‌رود که بعد از موفقیت در آزمون هم بتوانید به‌خوبی از مهارت‌های انگلیسی خود برای برقراری ارتباط استفاده کنید.

این کتاب پرطرفدار را از دست ندهید (به مدت محدود)

در هر سنی و با هر تحصیلاتی که هستید، در کمترین زمان ممکن، به هر زبانی مسلط می‌شوید

42000تومان 12000تومان

مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی...
ما را در سایت مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بازدید : 229 تاريخ : چهارشنبه 22 فروردين 1397 ساعت: 12:26

خبرنامه