معرفی بهترین و معروف‌ترین خودروهای میلیاردی دنیا و آپشن‌‌‌هایی که دارند

ساخت وبلاگ

افزایش نرخ دلار و یورو، تصویب تعرفه‌های بالاتر، رشد لوکس‌گرایی و افزایش تقاضا، ممنوعیت واردات و به‌تبع محدودیت عرضه، ارزش خودروهای تجملی و اسپرت را به طرزی چشم‌گیر بالا برد. این ماجرا نه‌تنها دامان برندهای معروف را گرفت بلکه رشد تصاعدی قیمت‌ها کاری کرد که برخی از مدل‌ها تا ۶ ماه پیش زیر یک میلیارد بودند حالا، قیمتی دو برابر پیدا کرده‌اند. در این گزارش قرار نیست فهرست همه‌ی خودروهایی که قیمت‌شان بیش از یک میلیارد است را منتشر کنیم. ما قصد داریم بهترین، معروف‌ترین و پرفروش‌ترین مدل‌های باشگاه میلیارد تومانی‌ها را معرفی کنیم.

۹. پورشه مدل Panamera Turbo

سال ساخت: ۲۰۱۲

آپشن‌ها: سیستم تهویه مطبوع با کنترل اتوماتیک جلو و عقب مجزا، کانال‌های تهویه هوا روی کنسول میانی، سیستم خروجی مجزا برای سرنشینان عقب، سیستم کنترل کیفیت هوا، نمایشگر چندمنظوره برای نمایش اطلاعات سفر و اطلاعات راننده، نمایشگر برای سرنشینان عقب، بلوتوث ایمن، نمایشگر HD به همراه مکان‌یاب جهانی GPS، پشت آمپر دیجیتال، سیستم هوشمند پشت‌سری‌ها برای جلوگیری از صدمات تصادف، روکش چرم طبیعی، صندلی راننده با تنظیم برقی، صندلی‌های جلو با سیستم سردکن، صندلی‌های اسپرت، حافظه یکپارچه صندلی‌ها، قابلیت تنظیم برای مهره‌های کمر با تنظیم برقی، شیشه‌های سولار، دارای سانروف با قابلیت تنظیم سیستم محافظت از آسیب، قابلیت تنظیم هوشمند نور چراغ‌ها، روشن و خاموش شدن خودکار چراغ‌های داخل و بیرون، دارای مه‌‌شکن LED، شیشه‌شور چراغ‌های جلو، چراغ‌های طیفی، سیستم کنترل سرازیری، سیستم ثبت زمان رانندگی و ارزیابی عملکرد، سیستم کروز کنترل هوشمند، سنسور باران با عملکرد اتوماتیک برف‌پاک‌کن‌ها، نمایشگر فشار باد تایرها و دمای آنها، سیستم هشدار نقاط کور، سنسور پارک و دوربین دید عقب، سیستم هشدار خروج از خط، سیستم پیشگیری از تصادف، سیستم اقتصادی سوخت، دوربین دید در شب Night Vision، دوربین اخطار فاصله، سیستم نمایش اطلاعات صفحه آمپر بر روی شیشه جلو Head Up Display، سیستم سنجش فاصله‌ی طولی خودرو، سیستم تماس خودکار با اورژانس هنگام تصادف، کمک‌فنرهای بادی با قابلیت تنظیم برای حذف لرزش کابین، سیستم اگزوز اسپرت برای صدای خاص، یخچال، ۸۰ دکمه کنترلی نصب‌شده بر روی کنسول، فرمان و داشبورد.

Panamera

قیمت (تومان): ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰

فست‌بک زیبای آلمانی‌ها که هم ویژگی‌های لوکس دارد و خصایص اسپرت، روزگاری یکی از گران‌ترین‌های بازار ایران بود ولی این روزها به دلیل ممنوعیت واردات در پایین جدول قرار گرفته است؛ اما حیرت‌انگیز آن است که بعد از گذشت ۶ سال این پورشه هنوز هم محبوبیت دارد. پانامرا توربو دارای یک پیشرانه‌ی ۴٫۸ لیتری هشت سیلندر V شکل است. قدرت خروجی آن ۵۰۰ اسب‌بخار و گشتاورش ۷۰۰ نیوتن‌متر اعلام شده است. این لوکس ۴۹۷۰ میلی‌متری با وزن ۱۹۷۰ کیلوگرمی‌اش می‌تواند صفر تا صد را در ۴٫۲ ثانیه طی کند و سپس به سرعت ۳۰۳ کیلومتر در ساعت برسد. پورشه فوق در هر ۱۰۰ کیلومتر تنها ۱۲٫۲ لیتر بنزین نیاز دارد. سیستم انتقال قدرت پانامرا توربو شامل یک جعبه‌دنده ۸ سرعته و ۲ دیفرانسیل می‌شود. ‌

۸. مازراتی مدل GranCabrio S

سال ساخت: ۲۰۱۲

آپشن‌ها: سیستم‌های ترمز و پایداری شامل، MSP ، ASR ، ABS ، EBD ، MSR EPB، کیسه هوای جلو، عقب، جانبی، زانویی و پرده‌ای، سیستم صوتی Bose به همراه صفحه نمایش ۷ اینچی و ۱۲ اسپیکر، مسیریاب، تیونر RDS، حافظه داخلی به حجم ۳۰ گیگابایت، سیستم Text to speech، سیستم TMC مخصوص ترافیک، اتصال هوشمند iPod Interface، چراغ‌های زنون در جلو و چرخشی در پیچ‌ها، شست‌وشوی چراغ‌های جلو، چراغ‌های LED در عقب، آینه‌های جانبی الکتروکرومیک، نشان‌دهنده‌ی باد لاستیک‌ها، فرمان حساس به سرعت به همراه نیروی کمکی برقی، آینه‌های جانبی به همراه گرم‌کن و تاشوندگی خودکار، نیروی کمکی الکتریکی برای باز شدن صندوق‌عقب و درب‌ها، سنسور پارک فراگیر عقب، فرمان ۳ پره اسپرت فرمولا به همراه روکش چرمی و دکمه‌های کنترلی، سیستم Easy-entry، سیستم تهویه مطبوع جداگانه برای سرنشینان جلو به همراه دو خروجی برای سرنشینان عقب، کروز کنترل صوتی، سنسورهای ضد مه خودکار، سنسور باران، روکش چرمی، دو خروجی اگزوز بیضی‌شکل با روکش مشکی، شیفترهای تعویض دنده، پدال‌های اسپرت آلومینیومی، آینه الکتروکرومیک داخل، سنسور پارک در جلو، گرم‌کن صندلی‌های جلو، حافظه صندلی‌های جلو، تزئینات چوبی.

گرن کبریو

قیمت (تومان): ۱,۲۵۰,۰۰۰,۰۰۰

هنوز هم رکورد گران‌ترین کبریولت یا اسپرت ۴ نفره روباز بازار ایران را در اختیار خود دارد. یک ایتالیایی اصیل که با آمدنش به کشور، موجی از هیجان را به راه انداخت. ویرایش S از مدل گرن‌کبریو دارای یک پیشرانه ۴٫۷ لیتری با قدرت ۴۶۰ اسب‌بخاری است. به لطف جعبه‌دنده ۶ سرعته مسابقه‌ای این خودرو می‌توان صفر تا صد را در ۵ ثانیه طی کرد و به سرعت ۲۸۵ کیلومتر در ساعت رسید. این رکوردها در حالی به دست می‌آیند که مازراتی فوق وزنی ۱۸۸۷ کیلوگرمی دارد. گفته می‌شود مصرف میانگین سوخت این خودرو ۱۴٫۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است؛ اما تعبیه‌ی یک باک ۸۰ لیتری نگرانی از اتمام زودهنگام بنزین را مرتفع می‌کند. آن‌طور که از شواهد برمی‌آید، بازارِ مدل‌های دست‌دوم این مازراتی از نسخه‌ی صفرکیلومتر آن پررونق‌تر است.

۷. ولوو مدل XC90 Inscription

سال ساخت: ۲۰۱۷

آپشن‌ها: کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، جانبی و پرده‌ای، کمربند ۳ نقطه‌ای به همراه پیش‌کشنده، ترمز اتوماتیک، هشدار خواب‌آلودگی، هشدار برخورد با موانع، سیستم تهویه مطبوع چهارگانه با قابلیت تصفیه هوای اتوماتیک، نمایشگر رنگی ۱۲٫۳ اینچی، ریموت کنترل روی فرمان، ساب‌ووفر و آمپلی‌فایر با ۱۰ بلندگو، صندلی راننده ۱۲ حالته برقی با سه حافظه، صندلی‌های عقب تاشو، کنسول بین صندلی‌های عقب، آینه‌های جانبی برقی مجهز به گرم‌کن، آینه‌های داخلی الکتروکرومیک، سقف پانوراما، ریل سقفی، چراغ‌های جلو HiXenon، چراغ‌های LED نور روز، تنظیم اتوماتیک شعاع نور، شیشه‌شور چراغ‌های جلو، سنسورهای پیش‌فعال کنترل کشش و پایداری داینامیکی، حالت رانندگی، سنسور باران، سنسور جلو، سنسور نور و رطوبت، هدآپ، هشداردهنده‌ی جلوگیری از بروز تصادف، رادار نقطه کور، سنسور تشخیص عابر، پارک دوبل خودکار، سیستم کمک سربالایی، تنظیم فرمان خودکار.

ولوو

قیمت (تومان): ۱,۳۰۰,۰۰۰.۰۰۰

این ولوو یکی از همان خودروهایی است که در گیرودار افزایش قیمت‌ها، از این نمد کلاهی برای خود ساخت. شاسی‌بلند سوئدی که اگرچه سال گذشته قیمتش چندان کم هم نبود ولی افزایش نزدیک به ۷۰درصدی قیمت آن موجب حیرت همه‌ی ناظران بازار شد. ایکس‌سی ۹۰ که تنها یک پیشرانه‌ی ۲ لیتری سوپرشارژ دارد، می‌تواند قدرتی معادل ۳۲۰ اسب‌بخار و گشتاوری معادل ۴۰۰ نیوتن‌متر فراهم کند. این غول اروپایی با توجه به جعبه‌دنده ۸ سرعته اتوماتیک و دوکلاچه‌ی خود و مکانیزم انتقال قدرت چهار چرخ متحرک، صفر تا صد را در ۶٫۱ ثانیه طی می‌کند؛ اما وزن بیش از ۲۰۰۰ کیلوگرمی‌اش نمی‌گذارد که سرعتش به بیش از ۲۵۰ کیلومتر در ساعت برسد. این ولوو با طول نزدیک به ۵ متر رینگ‌هایی ۲۰ اینچی دارد که با ابعاد آن سازگاری خوبی پیدا کرده است.

۶. پورشه مدل Cayenne Turbo S

سال ساخت: ۲۰۱۳

آپشن‌ها: کیسه هوای ایمنی جلو، جانبی، زانویی، ریموت کنترل اخطاردهنده، سیستم کلید ضد سرقت، سیستم قفل و باز کردن درب‌ها و روشن شدن خودرو بدون کلید، سیستم فرمان و هدایت‌پذیری قدرت کمکی هیدرولیکی به همراه سیستم هوشمند الکترونیکی فرمان، فرمان حساس به سرعت و با تنظیم برقی، غربیلک ۴ شاخه لوکس به همراه تنظیم تلسکوپی در ۴ حالت، دارای ریموت کنترل صوتی از روی غربیلک فرمان، روکش چرم طبیعی، سیستم تهویه مطبوع کنترل اتوماتیک جلو و عقب مجزا، کانال‌های تهویه هوا بر روی کنسول میانی، دارای سیستم خروجی مجزا برای سرنشینان عقب، دارای سیستم کنترل کیفیت هوا، سیستم صوتی حرفه‌ای با قابلیت پخش CD, DVD به همراه چنجر، مجهز به هدفون‌های بی‌سیم، نمایشگر چندمنظوره جهت نمایش اطلاعات سفر و اطلاعات راننده، دارای نمایشگر برای سرنشینان عقب، بلوتوث، نمایشگر رنگی به همراه مکان‌یاب جهانی GPS، آمپر دیجیتال، صندلی‌های جلو هوشمند برای پوشش گودی کمر متناسب با بدن راننده، پشت‌سری‌ها برای جلوگیری از صدمات تصادف، دارای روکش چرم، صندلی با سیستم سردکن و گرمکن، آینه‌های برقی به همراه راهنمای LED و گرم‌کن، آینه وسط با قابلیت الکتروکرومیک، تمام شیشه‌ها سولار، چراغ‌های جلو زنون، قابلیت تنظیم خودکار نور چراغ‌ها، روشن و خاموش شدن خودکار، مه شکن LED و شیشه‌شور چراغ‌های جلو، چراغ‌های عقب LED طیفی، همراه مه شکن عقب، سنسورهای پیش‌فعال باران، تنظیم ارتفاع هوشمند نسبت به سطوح، تنظیم سیستم حرکت با توجه به شیب جاده، یخچال، دوربین دید عقب، گرم‌کن خودرو در حال پارک، سیستم کمکی پارک، درب برقی عقب، سیستم هشدار تعویض خط.

کاین

قیمت (تومان): ۱,۴۰۰,۰۰۰.۰۰۰

اولین شاسی‌بلندی که پورشه تولید کرد در بازار ایران نیز با اشتیاق فراوان استقبال شد. کاین آغازکننده راهی بود که در آن هیچ رقیب دیگری وجود نداشت؛ یعنی شاسی‌بلندهای لوکس-اسپرتی که هم جوان‌ترها را راضی کند و هم پاسخی باشد به نیاز متمولین و علاقه‌مندان به محصولات کلاس SUV. کاین توربو اس یکی از قوی‌ترین ویرایش‌های خانواده‌اش است. خودرویی که می‌تواند ۵۵۱ اسب‌بخار نیرو و ۷۵۰ نیوتن‌متر گشتاور را از پیشرانه ۴٫۸ لیتری تقویت‌شده‌ی خود بیرون بکشد. تنها روی این مدل است که می‌توان جعبه‌دنده تمام مسابقه‌ای ۸ سرعته تیپ‌ترونیک را مشاهده کرد. کاین فوق می‌تواند صفر تا صد را در ۵ ثانیه بپیماید و سپس رکورد سرعت نهایی ۲۸۳ کیلومتر در ساعتی را ثبت کند. نکته‌ی عجیب درباره این خودرو مصرف سوخت ترکیبی‌اش است که ۱۱٫۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر ثبت شده است؛ یعنی حتی پایین‌تر از بسیاری از خودروهای معمولی ساخت داخل.

۵. مازراتی مدل QuattroPorte GTS

سال ساخت: ۲۰۱۳

آپشن‌ها: سیستم صوتی سیستم صوتی Bose، دکمه‌های کنترلی روی فرمان، بلوتوث، نقشه‌خوان، سیستم صوتی حرفه‌ای TMC Premium به همراه ۳۰ گیگابایت حافظه داخلی، صفحه نمایش ۷ اینچی، چراغ‌های زنون و چرخی در پیچ‌ها، شست‌وشوی چراغ‌های جلو، چراغ‌های مخصوص روز، چراغ‌های LED در عقب، تزئینات کرومی در طراحی خارجی، طرح کرومی دستگیره‌ها و پنجره‌ها، آینه‌های جانبی تاشو برقی و به همراه گرم‌کن، سیستم الکتریکی برای باز و بسته شدن درب صندوق‌عقب، سیستم الکتریکی برای باز شدن درب‌های اصلی، فرمان سه پره اسپرت فرمولا، سیستم تعلیق Skyhook، صندلی‌های جلو با تنظیم الکتریکی در ۱۴ جهت و حافظه برای ۳ نفر، آفتاب‌گیر شیشه‌های عقب، شیشه‌های لمینیتی، یخچال، کروز کنترل راداری، سیستم تهویه مطبوع جداگانه برای سرنشینان جلو به همراه دو خروجی در عقب، سنسور باران، شیفتر تعویض دنده، نشان‌دهنده‌ی باد لاستیک‌ها، سنسور پارک در جلو، ماساژور، گرم‌کن و تهویه‌ی صندلی‌های عقب و جلو، روکش چرمی فرمان، روکش چوبی دسته‌فرمان، آینه‌های الکتروکرومیک.

مازراتی

قیمت (تومان): ۱,۴۵۰,۰۰۰.۰۰۰

مازراتی‌های وارداتی همه‌چیزتمام بودند. چه از نظر ظاهر و چه از نظر مشخصات فنی؛ اما ایراد اصلی این خودروها آن بود که به دلیل ۲ درب بودنشان تنها جوانان را جذب می‌کردند. حضور نسخه کواتروپورته (یا به گویشی دیگر کواتروپورتی) این مشکل را حل کرد. یک سدان فوق لوکس و فوق اسپرت. بالاترین ویرایش این خودرو نسخه جی‌تی‌اس است که هنوز هم در بازار طرفدارانی دارد. مازراتی برای این فرزند خود یک پیشرانه ۴٫۷ لیتری هشت سیلندر توربوشارژر در نظر گرفته است. خروجی آن ۴۵۰ اسب‌بخار با ۵۱۰ نیوتن‌متر گشتاور را نشان می‌دهد. شتاب صفر تا صد مدل فوق ۴٫۱ ثانیه و سرعت نهایی‌اش ۲۸۷ کیلومتر در ساعت است. این رکورد برای سدانی که وزنش تقریبا ۱۹۹۰ کیلوگرم است، عالی به نظر می‌رسد. کواتروپورته با طول بیش از ۵ متری‌اش یکی از بهترین فضاها را برای سرنشینانش فراهم می‌کند.

۴. بی‌ام‌و مدل i8

سال ساخت: ۲۰۱۶

آپشن‌ها: چراغ لیزری، رادار فاصله‌ی جلو (اکتیو کروز)، رادار نقطه کور، رادار تابلو خوان، رادار خطی (بین خطوط)، رادار عابر پیاده، نمایشگر هدآپ، دکمه‌ی اسپرت مخصوص موتور و سیتسم تعلیق و جعبه‌دنده، دکمه‌ی کامفورت اسپرت، دکمه‌ی (Engine OFF)، اتوهُلد، قالبیت ECO برای کاهش مصرف سوخت، ترمزدستی دکمه‌ای، روشنایی و خاموشی خودکار تمام چراغ‌ها، دوربین ۳۶۰درجه، دوربین عقب واید، تشخیص خواب‌آلودگی، کولر دیجیتال، چراغ دستگیره درب خودرو، ورود بدون سوئیچ، استارت دکمه‌ای، حافظه‌ی صندلی خودرو، صندلی مسابقه‌ای، دنده پشت فرمان، سیستم DSC (کنترل فنربندی مخصوص ب‌ام‌و)، سیستم چرخش کامل فرمان (چرخش چرخ‌های عقب)، کروز کنترل راداری، سیستم صوتی Harman Kardon، داشبورد چرم، صندلی چرم دست‌دوز، تریم داخل فیبر کربن، کمربند سه نقطه‌ای فرمولا، نور مخفی داخل کابین، سنسور باران، مسیریاب، کنترل فشار تایر TPMS، لاستیک ران فِلت (ضد پنچری)، آنتن کوسه‌ای.

آی ۸

قیمت (تومان): ۱,۵۰۰,۰۰۰.۰۰۰

بی‌شک عجیب‌ترین خودروی بازار ایران است. این را به‌راحتی می‌توان از روی طراحی پیچیده‌اش هم فهمید. یکی از ساختارشکن‌ترین خودروهای ب‌ام‌و که به لطف مشخصات فنی خاص خود توانست مجوز حضور در بازار ایران را در اوج محدودیت‌ها به دست بیاورد. ب‌ام‌و آی ۸ یک هیبریدی فول اسپرت ۲ نفره است. پیشرانه بنزینی آن با حجم ۱٫۵ لیتر و آرایش سه سیلندر می‌تواند قدرتی معادل ۲۲۸ اسب‌بخار تولید کند. سه موتوربرقی آن نیز می‌توانند ۱۲۹ اسب‌بخار نیرو تولید کنند. مجموع ۳۵۷ اسب‌بخار نیروی خروجی آن می‌تواند کاری کند که این آلمانی در ۴٫۴ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد. این زیبای چشم‌نواز با طول ۴٫۶ متری و وزن ۱٫۵ تنی‌اش در هر ۱۰۰ کیلومتر تنها ۲٫۵ لیتر سوخت نیاز دارد. گفته می‌شود سرعت نهایی این اسپرت ۲۵۰ کیلومتر در ساعت است که به‌صورت الکترونیکی محدودیت دارد.

۳. بی‌ام‌و مدل ۷۳۰Li

سال ساخت: ۲۰۱۷

آپشن‌ها: سوئیچ دارای صفحه نمایش، سر دنده سرامیکی، درب صندوق برقی، دوربین ۳۶۰ درجه، گرم‌کن و سردکن صندلی‌های جلو و عقب، کنسول گرم‌کن، ماساژور صندلی‌های عقب و جلو، وکیوم درب‌ها، رادار جلو و عقب، رادار عابر پیاده، رادار تغییر خطوط، رادار ترافیک، چراغ‌شور جلو، کروز کنترل هوشمند، لاستیک ران‌فلت، پرده‌های جانبی برقی، نورپردازی داخلی در ۶ رنگ، مانیتور ۱۰٫۲ اینچی لمسی، مانیتورهای پشت صندلی، سقف پانوراما با طرح نمای آسمان، تهویه‌ی خودکار چهارگانه، نمایش اطلاعات روی شیشه جلو، آینه‌های الکتروکرومیک، چراغ‌های خودکار، پرکن پهلو صندلی، حافظه صندلی خودرو، خوشبوکننده‌ی خودرو، داشبورد چرم، درب بازکن پارکینگ، درب صندوق‌عقب برقی، ایزوفیکس صندلی کودک، چراغ لیزری، دکمه اِکو ECO، تنظیم ارتفاع خودرو، دنده پشت فرمان، دیفیوزر Diffuser، پارک خودکار، رادار تابلو خوان، رادار نایت ویژن (دید در شب)، رادار نقطه کور، سردکن و گرم‌کن صندلی خودرو، سیستم چرخش کامل فرمان، سیستم صوتی Bowers & Wilkins، طراحی چوب بلوط، کنترل فشار تایر TPMS، کولر دیجیتال، کیت Mposer، گرم‌کن برف پاک‌کن، گرم‌کن شیشه‌شور چراغ، گرم‌کن صندلی خودرو، گرم‌کن فرمان، گرم‌کن و سردکن لیوان، ماساژور صندلی خودرو، میز بار، وکیوم درب (مکش درب)، هدآپ، Cool Box یخچال.

سری هفت

قیمت (تومان): ۱,۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰

با ممنوعیت واردات خودروهایی که حجم موتورشان بیش از ۲۵۰۰ سی‌سی بود، عملا پای لوکس‌ها از بازار ایران بریده شد. خداحافظی با مدل‌های جدید تشریفاتی اروپایی کم‌کم فضا را برای عرض‌اندام کره‌ای‌ها و ژاپنی‌ها باز کرد؛ اما درست در همین فضا بود که ب‌ام‌و درست به یک اقدام خیره‌کننده زد و جدیدترین ویرایش سری ۷ فوق لوکس خود را با مشخصاتی که مطابق با قوانین واردات بود، معرفی کرد. این سدان فول سایز با پیشرانه‌ی ۲ لیتری ۲ توربوی خود می‌تواند ۲۵۸ اسب‌بخار نیرو و ۴۰۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. جعبه‌دنده‌ی مدرن آن ۸ سرعته اتوماتیک است. با این آلمانی می‌توان صفر تا صد را در ۶٫۳ ثانیه طی کرد و بعد از آن به سرعت ۲۵۰ کیلومتر در ساعت رسید. وزن سری ۷ جدید فقط ۱٫۸ تن است. این وزن برای خودرویی که طولش ۵٫۲ متر است، عالی نشان می‌دهد.

۲. پورشه مدل Macan

سال ساخت: ۲۰۱۸

آپشن‌ها: سیستم اگزوز اسپرت، لوله اگزوزهای مشکی، سیستم تنظیم ارتفاع، فرمان اسپرت فیبرکربن، طراحی چوب گردو، گرم‌کن تمام صندلی‌ها و فرمان، سقف شیشه‌ای بزرگ پانارومیک، پرده‌ی شیشه‌ی سرنشین‌های عقب، سردکن صندلی جلو و عقب، قفل مرکزی بدون استفاده از ریموت، استارت دکمه‌ای، روشن شدن موتور بدون سوئیچ از راه دور، سقف جیر، پکیج کامل رادارها، سنسورهای جلو و عقب، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم پورشه اسپرت پلاس مخصوص مسابقه، سیستم کنترل سرعت با قابلیت ترمز و حفظ فاصله خودکار، صندلی ۱۸ حالته اسپرت، حافظه ۴ حالته برای صندلی‌ها، ریموت پارکینگ، کمربند ایمنی قرمز مسابقه‌ای، کمربند ایمنی با تنظیم ارتفاع در سه‌نقطه، سیستم ضد سرقت، استارت دکمه‌ای، تهویه‌ی مطبوع اتوماتیک به همراه تصفیه‌ی هوا، کنترل صدا روی فرمان، رابط کاربری اپل Car Play، اتصال LTE برای اینترنت وای‌فای، سیستم صوتی با ۱۴ بلندگو به همراه ساب ووفر به قدرت ۵۴۵ وات، دارای نمایشگر ۷ اینچی لمسی، رادیو ماهواره‌ای SiriusXM، مانیتور در جلو، صندلی‌های برقی اسپرت با قابلیت تنظیم ۸ جهت، دوخت قرمز برای صندلی و داشبورد، آینه الکتروکرومیک به همراه تنظیم برقی همراه با گرم‌کن، تنظیم برقی تمام پنجره‌ها، شیشه‌های سولار، روشنایی جلو با چراغ‌های زنون، قابلیت تنظیم نور چراغ‌ها، روشن و خاموش شدن خودکار خودرو برای کاهش مصرف سوخت، دارای مه شکن LED، شیشه‌شور چراغ‌های جلو، عقب چراغ‌های LED طیفی، سنسورهای پیش فعال، دوربین عقب، سنسور پارک، سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش، سنسور پارکینگ در جلو و عقب، هشدار خروج از خط، شیفتر دنده روی فرمان، دمپر قابل تنظیم PASM، سیستم تعلیق هوشمند (ارتفاع و مقاومت)، سیستم سرگرمی پورشه PCM، نمایش فشار تایر، خروجی ۱۲ ولت.

ماکان

قیمت (تومان): ۱,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰

بعد از موفقیت شاسی‌بلند سایز بزرگ پورشه یعنی کاین، آلمانی‌ها به فکر افتادند تا نیاز جدید بازارهای جهانی یعنی کراس‌اوورهای جمع‌وجور را نیز پاسخ بدهند. ایده‌ای که باعث تولد ماکان شد. اشتوتگارتی‌ها برای این خودرو یک پیشرانه‌ی ۲ لیتری توربوشارژ به قدرت ۲۵۲ اسب‌بخار و با ۳۷۰ نیوتن‌متر گشتاور فراهم کردند. جعبه‌دنده آن ۷ سرعته دو کلاچه تمام اسپرت است. شتاب صفر تا صد این خودرو ۶٫۷ ثانیه و سرعت نهایی‌اش ۲۲۹ کیلومتر در ساعت ثبت شده است. این رکورد خوب را باید مدیون وزن ۱۷۷۰ کیلوگرمی آن دانست. ماکان در هر کیلومتر تنها ۷٫۴ لیتر سوخت نیاز دارد. این برای شاسی‌بلندی که ظرفیت باک بنزینش ۶۵ لیتر است،‌ کافی به نظر می‌رسد. این پورشه با طول ۴٫۷ متری‌اش طوری طراحی شده که فضای کافی برای همه‌ی سرنشینان را تدارک دیده است.

۱. لکسوس مدل LX570

سال ساخت: ۲۰۱۳

آپشن‌ها: سیستم صوتی Mark Levinson به همراه ۱۹ بلندگو، موقعیت‌یاب جهانی GPS، تشخیص صدای راننده، دو پخش‌کننده DVD برای سرنشینان عقب به همراه کنترلر و هدفون بدون سیم، انتقال نیرو به ۴ چرخ به‌وسیله‌ی دیفرانسیل TORSEN، سیستم کمکی در سربالایی، سیستم Safety Connect برای تماس در هنگام اورژانس، تکنولوژی Smart Stop برای کاهش مصرف سوخت، پشت‌سری‌های فعال شونده، سنسور باران، روکش چرم طبیعی صندلی‌ها، یخچال در کنسول جلو، تریم داخلی چوبی، صندلی‌های تاشو در ردیف دوم و سوم، ۴ سیستم تهویه‌ مطبوع جداگانه برای سرنشینان جلو و عقب، سیستم AFS برای چرخش چراغ‌ها در هنگام پیچ، سیستم Smart Access برای استفاده از خودرو بدون کلید، دوربین جلو، عقب و جانبی، سنسور پارک در جلو و عقب، پکیج رادار، کروز کنترل هوشمند، حافظه تنظیم صندلی، آینه‌ی الکتروکرومیک، تنظیم صندلی راننده در ۱۴ جهت، گرم‌کن صندلی‌های جلو، شیشه‌شور چراغ‌های جلو، نشان‌دهنده‌ی باد لاستیک‌ها، جعبه‌ی کمک‌های اولیه.

لکسوس

قیمت (تومان): ۱,۹۰۰,۰۰۰,۰۰۰

درست به خاطر داریم چهار پنج سال پیش که این خودرو وارد بازار ایران شد، همه او را لندکروز اشرافی لقب دادند. نه‌تنها توانست پرآپشن‌ترین شاسی‌بلند سایز بزرگ بازار شود بلکه رکورددار یکی از حجیم‌ترین و قوی‌ترین پیشرانه‌ها در بین رقبای خود شد. برای این شاسی‌بلند لوکس بلندبالا پیشرانه‌ای ۵٫۷ لیتری با آرایش هشت سیلندر V شکل تدارک دیده شد. قدرت خروجی آن ۳۸۳ اسب‌بخار و گشتاورش ۵۴۶ نیوتن‌متر اعلام شد. جعبه‌دنده‌ی لکسوس فوق ۶ سرعته اتوماتیک است که نیرو را از طریق سیستم AWD به همه چرخ‌ها منتقل می‌کند. عجیب است غولی این‌چنین تنومند با وزنی نزدیک به ۲٫۷ تن شتاب صفر تا صدی معادل ۷٫۵ ثانیه و سرعت نهایی ۲۲۰ کیلومتر در ساعتی دارد. ال‌ایکس ۵۷۰ با طول ۵ متری و عرض ۲ متری‌اش فضایی بی‌نظیر را برای ۸ نفر به‌راحتی تدارک دیده است. البته بد نیست این را هم بدانید که مصرف میانگین این ژاپنی نزدیک به ۱۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است.

مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی...
ما را در سایت مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بازدید : 370 تاريخ : سه شنبه 28 فروردين 1397 ساعت: 8:33

خبرنامه