چرا کلیساهای تاریخی سیاه‌پوستان امریکا تعطیل می‌شوند؟

ساخت وبلاگ
بر اساس برآوردها، حدود شش هزار تا ده هزار کلیسا سالانه به دلیل کاهش حضور مردم در کلیساها بسته می‌شوند. در این میان کلیساهای و تاریخی و آفریقایی امریکا ویی بیشتر با این مسئله رو به رو هستند. تقریباً همه این کلیساها در جنوب امریکا رو به تعطیل وی می‌روند. برخی از این کلیساها پس از جنگ داخلی امریکا و لغو آپارتاید و برخی دیگر پس از قوانین جداسازی "جیم کرو" که باعث ممنوعیت حضور سیاه‌پوستان در کلیساهای سفیدپوستان شد، بنا شده بودند.

از جمله کلیساهایی که با کاهش تعداد یا تعطیلی رو به رو شدند می‌توان به کلیسای اسقف‌نشین شمال کالیفرنیا اشاره کرد که زمانی نمایندگی ۶۰ کلیسا در همان منطقه را بر عهده داشت، اما اکنون تعدادی از این کلیساها تعطیل شده‌اند و از تعداد باقی مانده تنها ۳ کلیسا دارای کشیش تمام وقت هستند. همچنین کلیسای اسقفی ظهور در نیویورک نیز دو سال گذشته بسته شد و حداقل یک کلیسای دیگر در سال آینده در خطر تعطیلی قرار دارد.

کلیسای مقدسین که در روزهای گذشته به صورت رسمی تعطیل شد، در سال ۱۸۹۲، پنج سال پس از اجرای قوانین جیم کرو بنا شد. این کلیسا با وجود اینکه اولین کلیسای اسقفی سیاه‌پوستان در شمال کالیفرنیا نبوده، به علت فعالیت کشیش‌های سیاه‌پوست نامدار در آن مورد توجه قرار گرفت؛ چنانکه در طول سال‌ها فعالان آن در مسائلی چون کمک به کودکان نیازمند فعالیت قابل توجهی داشته‌اند.

"رو تیلور"، کاهش تعداد کلیساهایی چون کلیسای مقدسین را دارای تأثیر مستقیم بر روند استخدام کشیش‌های سیاه‌پوست می‌داند. به گفته او "۷۵ درصد از کشیش‌های سیاه‌پوست تربیت شده کلیساهای تاریخی سیاه‌پوستان هستند. این کلیساها مردم سیاه‌پوست را تا مقامات بالای کلیسایی رساندند و بنابراین نبود آنها ممکن است به معنای پایان تربیت کشیش‌های سیاه‌پوست باشد.

براساس تحقیق مرکز پیو فقط ۴ درصد از اعضای کلیسای اسقفی را سیاه‌پوستان تشکیل می‌دهند. اعضای کلیسای مقدسین اکنون در کلیسای اسقفی دیگر حضور می‌یابند اما تصمیم ندارند خانه قدیمی خود را ترک کنند. آنها به دنبال بازسازی بنای کلیسا و با همکاری گروه دیگری  تبدیل آن به مکانی برای اجتماع هستند.

مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی...
ما را در سایت مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بازدید : 348 تاريخ : چهارشنبه 5 دی 1397 ساعت: 14:18

خبرنامه