قانون درباره ترک منزل توسط زن چه می گوید؟

ساخت وبلاگ

ترک   منزل     توسط   زن با تبعات   قانون  ی همراه بوده و در واقع یک نوع نافرمانی زن و عدم تمکین وی شناخته می شود و در صورتی که زوجه  بدون اجازه همسر و نیز نداشتن دلیل موجه اقدام به ترک منزل کرده باشد، شوهر وی علاوه بر ندادن نفقه، حق طلاق داشته و امکان ازدواج مجدد را نیز خواهد داشت.

آیا ترک منزل توسط زن باید با اجازه شوهر باشد؟

اگر زن به هر دلیلی از شوهر خود نافرمانی کند و یا عدم تمکین نماید، ناشزه خوانده شده و در این صورت همسر وی می تواند به دادگاه مراجعه کرده و علیه وی شکایت نماید. در این بخش با قوانینی که در صورت ترک منزل توسط زن می تواند برای او اعمال شود، آشنا خواهید شد.

ترک منزل توسط زن

اگر زن بدون داشتن هیچ دلیلی اقدام به ترک منزل نماید از گرفتن نفقه محروم می شود، حتی اگر در خانه پدر و مادرش زندگی کند.

اگر زن از شوهرش تمکین نکند، ناشزه خوانده شده و زوج می تواند، علاوه بر عدم پرداخت نفقه، طلاق بگیرد و همچنین ازدواج مجدد داشته باشد.

اگر زن بیماری داشته باشد که مداوا کردن آن ضروری باشد، این موضوع ضروری بودن مداوا را هم پزشک تایید کرده باشد.

اگر عدم تمکین زن به دلیل درخواست نامشروع شوهرش باشد و در صورت ضرورت اقدام به ترک منزل کرده باشد و همچنین بدون اجازه همسر به سفر رفته باشد، در این صورت ناشزه خوانده نمی شود و مرد موظف به پرداخت نفقه است.

در صورتی که زن به طور دائم منزل را ترک نماید، عدم تمکین کرده و ناشزه خوانده می شود. برخی از دلایل وجود دارد که زن می تواند بدون اجازه شوهرش، منزل را ترک نماید که در اینجا به ارائه این موارد پرداخته ایم.

ترک خانه توسط زن

در صورتی که که زن از نظر مالی، ناموسی و یا جانی در خطر باشد، بنابراین می تواند منزل را ترک کرده و مرد نیز موظف است که نفقه وی را بپردازد.

اگر زن به قصد انجام واجبات شرعی و فرایض دینی از جمله حج و … اقدام به ترک منزل کرده باشد، به معنای عدم تمکین نمی باشد؛ خانم ها برای خروج از کشور نیازمند اجازه همسر خود می باشد که این اجازه باید به صورت کتبی باشد و در دفترخانه رسمی ثبت شده باشد و به اطلاع گذرنامه برسد.

منبع : آرگا

مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی...
ما را در سایت مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بازدید : 334 تاريخ : چهارشنبه 12 دی 1397 ساعت: 8:58

خبرنامه