زندگینامه پروفسور مجید سمیعی

ساخت وبلاگ

یکی از بهترین و مشهورترین جراح مغز و اعصاب که در کل دنیا شناخته شده هستند پروفسور مجید سمیعی می باشند، ایشان برای آموزش جراحی خدمات زیادی را انجام داده اند و در حال حاضر ریاست بیمارستان علوم عصبی هانوفر در آلمان را برعهده گرفته است. در این مقاله به زندگینامه پروفسور مجید سمیعی می پردازیم.

 زندگینامه پروفسور مجید سمیعی

پروفسور مجید سمیعی در تاریخ ۲۹ خرداد سال ۱۳۱۶ درشهر تهران به دنیا آمدند خانواده ایشان اصلاتا رشتی هستند، خانواده سمیعی پس از مدتی از تهران به رشت رفتند و مجید سمیعی پس از پایان دوره ابتدایی دوره متوسطه خود را در رشت، دبیرستان شاهپور گذراندند.پس از اتمام دوران دبیرستان به آلمان رفتند ودر دانشگاه ماینتز در رشته پزشکی ادامه تحصیل دادند ایشان در دوران دانشگاه عالی ترین نمرات را در امتحانات پایان دوره پزشکی کسب کردند به همین دلیل جایزه ویژه وزارت علوم وقت ایران برای دانشجویان ممتاز مقیم اروپا را از آن خود کردند. پس از اخذ مدرک مذکور جراحی مغز و اعصاب را به عنوان رشته تخصصی خود انتخاب کردند و دوره های تخصصی جراحی مغز و اعصاب را زیر نظر شورمن آغاز کرد و در سال ۱۳۴۹ مدرک بورد تخصصی در این رشته را از کشور آلمان دریافت کرد.پروفسور مجید سمیعی در سال ۱۳۴۰ با مهشید سمیعی ازدواج کردند و دارای دوفزرند دختر و پسر می باشند که دخترش امیره در رشته اقتصاد تحصیل کرده و پسرش امیر راه پدرش را رفته و او نیز پروفسور مشهور جراحی مغز و اعصاب موسسه بین المللی علوم اعصاب هانوفر می باشد.

دوران  حرفه ای

ریاست دپارتمان جراحی مغز و اعصاب دانشگاه شهید بهشتی به پروفسور سمیعی پیشنهاد شد اما ایشان به دلیل ادامه فعالیت های علمی در دانشگاه ماینتز از این پیشنهاد صرف نظر کردند و در سال ۱۹۷۷ میلادی رئیس دپارتمان جراحی مغز و اعصاب بیمارستان نور داشتات در هانوفر آلمان شدند و تا سال ۲۰۰۳  این مسئولیت برعهده ایشان بود البته نا گفته نماند که پروفسور سمیعی دوره جراحی قاعده جمجمه جهان را در سال ۱۹۷۹ در هانوفر برگذار کردند پروفسور سمیعی در سال ۲۰۰۳ بازنشستگی خودرا از ریاست دپارتمان های  جراحی مغز و اعصاب اعلام کردند، و در سال ۲۰۰۴ ایشان ریاست موسسه بین المللی علوم اعصاب چین را بر عهده گرفتند و در همین سال ریاست بیمارستان میلاد تهران را به پیشنهاد سازمان تامین اجتماعی پذیرفتند.

<strong>زندگینامه</strong> <strong>پروفسور</strong> <strong>سمیعی</strong>

فعالیت های پروفسور سمیعی در ایران

بعد از اینکه پروفسور سمیعی به پیشنهاد سازمان تامین اجتماعی دپارتمان جراحی مغز و اعصاب بیمارستان میلاد را پذیرفتند برای کارکنان دپارتمان دوره های اموزشی جراحی را اجرا کردند به همین دلیل این دپارتمان به یکی از پیشرفته ترین مراکز جراحی مغز و اعصاب تبدیل شد. از دیگر فعالیت های آموزشی ایشان در ایران تاسیس فرهنگ و علم گیلان و مرکز تحقیقات سرطان شناسی رشت می باشد.

بیمارستان سمیعی در رشت

در اسفند ماه سال ۱۳۸۷ پروفسور مجید سمیعی اقدام به تاسیس بیمارستان سمیعی در رشت کردند و با حضورگرهارد شرودر صدر اعظم سابق ساخت بیمارستان فوق تخصصی ۴۰۰ تخت خوابی پروفسور سمیعی در رشت آغاز شد. به گفته پروفسور سمیعی، این بیمارستان با ارائه خدمات تخصصی مغز و اعصاب الگویی برای کل کشور خواهد بود و هدف از تاسیس این بیمارستان در رشت را علاقه به دیار خود بیان کردند.

پرو فسور <strong>مجید</strong> <strong>سمیعی</strong> جراح مغز و اعصاب

بیمارستان فوق تخصصی مغز و اعصاب در تهران

در زندگینامه پروفسور مجید سمیعی ، به همت موسسه ی خیریه متوسلین به امام رضا (ع) و زیر نظر پروفسور سمیعی پروژه بیمارستان فوق تخصصی و بزرگ ترین مرکز تحقیقات علوم مغز و اعصاب در تهران در حال ساخت می باشد پروفسور سمیعی علت همکاری خود را با این پروژه خیریه بودن آن دانسته است و چون این پروژه با کمک های مردمی ساخته شده است در نتیجه به بخش خصوصی یا دولتی سپرده نخواهد شد و توسط مردم نگهداری خواهد شد مساحت این مرکز ۸۰ هزار متر مربع است و در ۱۱ طبقه ساخته خواهد شد امکانات و تیم پزشکی این مجموعه درجهان بی نظیر می باشند و ۲/۵ برابر بزرگتر از مرکز مغزو اعصاب هانوفر آلمان است.

<strong>زندگینامه</strong> <strong>پروفسور</strong> <strong>مجید</strong> <strong>سمیعی</strong>

جوایز و افتخارات

پروفسور سمیعی صدها مقاله و ۱۷ جلد کتاب را نوشته اند و شاگرد های زیادی زیر دست پروفسور سمیعی آموزش دیده اند و در کشور های مختلف در زمینه جراحی  مغزو اعصاب فعالیت دارند، ایشان در طول فعالیت خود به طور موفقیت امیز ۱۲۰۰۰ بیمار را عمل کردند.

در زندگینامه پروفسور مجید سمیعی سال ۱۳۶۷ رئیس جمهور آلمان غربی برای تجلیل از مقام علمی و تجربیات ارزنده و همچنین گام های بلندی که در پیشرفت جراحی مغز و اعصاب برداشته است نشان خدمت درجه ۱ دولت آلمان به ایشان اهدا کردند.

در همین سال جازه ی علمی ایالت نیدرزاکسن آلمان به پاس قدر دانی از فعالیت های پروفسور سمیعی در راه پیشرفت جراحی مغز واعصاب به ایشان اهدا کردند.

در مهرماه سال ۱۳۸۶ عالی ترین نشان افتخاری دولت چین نیز به پاس تلاش های فراوان پروفسور  سمیعی به جامعه پزشکی توسط معاون نخست وزیر چین ژنگ پی یان یه وی اعطا شد.

آکادمی بین المللی جراحان مغز و اعصاب درسال ۲۰۱۴ پروفسور مجید سمیعی را برنده جایزه برترین دانشمند و جراح مغزو اعصاب دانستند و این جایزه هرسال به یکی از پزشکان این رشته اهدا می شود.

در آبان سال ۱۳۸۵ در ششمین همایش جزو ۲۴ شخصیت علمی و فرهنگی بودند که مورد تجلیل قرار گرفتند و در شهریور ۱۳۹۳ نخستین کلید طلایی رشت توسط شهرداری رشت به ایشان اهدا شد.

امیدواریم از مطالب گفته شده در مورد زندگینامه پروفسور مجید سمیعی لذت برده باشید جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دانستنی ها می توانید با مجله اینترنتی آرگا همراه شوید.

منبع : آرگا

برچسب :

مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی...
ما را در سایت مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بازدید : 295 تاريخ : چهارشنبه 1 اسفند 1397 ساعت: 12:25

خبرنامه