روش سفارش اپلیکیشن اختصاصی برای کسب و کارتان در 5 مرحله

ساخت وبلاگ

با پیشرفت تکنولوژی و استفاده گسترده مردم از گوشی‌های هوشمند، طراحی اپلیکیشن اختصاصی برای کسب‌وکارهای مختلف به یک امر ضروری تبدیل شده است‌. آن‌ها برای همگام شدن با پیشرفت تکنولوژی باید یک اپلیکیشن جذاب، پرسرعت و امن را با رابط کاربری آسان برای کاربران خود طراحی کنند. کاربران با وجود اپلکیشن اختصاصی می‌توانند در وقت و هزینه‌های خود صرفه‌جویی کرده و به راحتی خدمات، کالاها و محصولات مورد نیاز خود را به‌صورت آنلاین از طریق اپلیکیشن نصب‌شده روی گوشی هوشمند خود سفارش دهند. در این مطلب قصد داریم درباره دلایل طراحی کردن اپلیکیشن برای کسب‌و‌کارها و پنج مرحله مهم سفارش طراحی اپلیکشن اندروید، ای او اس و وب اپلیکیشن توضیح دهیم.

چرا کسب‌وکارهای مختلف به طراحی اپلیکیشن نیاز دارند؟

مهم‌ترین دلایلی که‌ باعث می‌شود، کسب‌وکارها به طراحی اپلیکیشن اندروید، طراحی اپلیکیشن ای او اس و طراحی وب اپلیکیشن نیاز داشته باشند، شامل موارد زیر است:

افزایش اعتبار، به‌روزرسانی و بهبود تصویر کسب‌وکار

کسب‌وکارهایی که دارای اپلیکیشن اختصاصی استاندارد و باکیفیت هستند، نزد مشتریان خود اعتبار بیشتری دارند و تصویر آن‌ها در نگاه کاربران بهبود یافته و به‌روزرسانی می‌شود. هر چه اپلیکیشن امکانات بیشتری را در اختیار کاربران قرار دهد، بیشتر در جذب آن‌ها تاثیرگذار خواهد بود.

رونیکس

افزایش وفاداری کاربران به کسب‌وکار و سفارشی کردن تجربه‌ آن‌ها

کسب‌وکارهایی که دارای اپلیکیشن هستند، بهتر می‌توانند رفتار کاربران و نیازمندی‌های آن‌ها را تحلیل کنند و با ارائه پیشنهادهای شخصی‌سازی‌شده وفاداری آن‌ها را افزایش می‌دهند.

برقراری ارتباط و بهبود تعامل با کاربران

یکی دیگر از دلایل نیازمندی کسب‌وکارها به طراحی اپلیکیشن این است که از طریق آن یک کانال ارتباطی و تعاملی اختصاصی ایجاد کرده، با کاربران ارتباط بهتری برقرار کنند و تعامل با آن‌ها را بهبود ببخشند.‌

آشنایی با پنج مرحله سفارش اپلیکیشن برای کسب‌وکار

مدیران کسب‌وکارهای مختلف قبل از هرگونه اقدامی ابتدا باید با یک کارشناس طراحی اپلیکیشن اختصاصی مشاوره داشته باشند و تمام سوالات خود را از او بپرسند و سپس برای انتقال نیازهای خود برای طراحی یک اپلیکیشن مناسب و ثبت سفارش، مراحل زیر را طی کنند:

1. تعیین نوع مدل کسب‌وکار و اجزای لیست کلی

در مرحله اول سفارش طراحی یک اپلیکیشن، کارفرما باید مدل کسب‌وکار یا Business model و اجرای یا فیچر لیست کلی اپلکیشن مورد نظر خود را تعیین کند. در این مرحله کارفرما باید از قبل طی جلسه مشاوره با یک طراح اپلیکیشن مجرب، اطلاعات خود را افزایش داده و به خوبی نیازها و توقعات خود را از اپلیکیشن اختصاصی برای تیم فنی توضیح دهد. برای افزایش اطلاعات علاوه‌بر مشاوره با کارشناس، می‌توان اپلیکیشن‌های مشابه و موفق خارجی را نیز مورد بررسی قرار داد.

2. تهیه طرح گرافیگی یا وایرفریم از تمام صفحات اپلیکیشن و تهیه پروپوزال

دومین مرحله از مراحل ثبت سفارش طراحی سایت، این است که کارفرما یا صاحب‌ کسب‌وکار باید یک سند فنی یا پروپوزال تهیه کند و یک طرح گرافیکی یا وایرفریم (Wireframe) از تمام صفحات اپلیکیشن مورد نظر خود را به تیم برنامه‌نویسی ارائه دهد. مهم‌ترین موردی که در این طرح گرافیکی مشخص می‌شود، اکشن‌ها، المان‌ها و ارتباط بین صفحات اپلیکیشن است.

3. تهیه طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری

سومین مرحله‌ای که برای سفارش طراحی اپلیکیشن کسب‌وکار باید سپری شود، تهیه طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری (UI_UX design) است. برای طراحی رابط کاربری (UX) و تجربه کاربری (UI) خوب برای اپلیکیشن، به همکاری متخصص‌های رابط کاربری و تجربه کاربری نیاز دارد. آن‌ها با همکاری یگدیگر می‌توانند به محصول مورد نظر دست پیدا کنند. کاربران به استفاده از اپلیکیشن‌هایی که دارای رابط و تجربه کاربری آسانی هستند، تمایل بیشتری نشان می‌دهند. کسب‌وکارها با در نظر داشتن این نکته می‌توانند در بازار توسعه و فناوری به موفقیت چشمگیری برسند.

4. برنامه‌نویسی و اجرای پروژه طراحی اپلیکیشن

مرحله چهارم طراحی اپلیکیشن یعنی مرحله برنامه‌نویسی و اجرای پروژه توسط تیم برنامه‌نویسی است. از این مرحله به بعد، لزومی به حضور کارفرما نیست؛ زیرا در سه مرحله قبلی تمام نیازها و خواسته‌های او مورد بررسی قرار گرفته و نیازسنجی شده است. تیم برنامه‌نویسی طراحی دیتابیس اپلیکیشن را بر اساس اطلاعات ظاهری و جزئیات آن انجام می‌دهد و روابط بین صفحات آن را مشخص می‌کند. درست پیاده شدن بخش back-end و بدون ایراد بودن آن در طراحی کردن اپلیکیشن اهمیت بسیار زیادی دارد.

5. تست نهایی اپلیکیشن کسب‌وکار و معرفی آن به کاربران

در آخرین مرحله از مراحل طراحی اپلیکیشن کسب‌وکار، آن را برای آخرین بار تست کرده و به کارفرما تحویل می‌دهند تا در مدت زمان مشخص‌شده، تمام المان‌ها و اجزای مختلف اپلیکیشن کسب‌‌وکار خود را با بالاترین دقت تست کند و نظر خود را به تیم طراح ارائه دهد؛ زیرا ممکن است در اپلیکیشن ایرادهایی و باگ‌هایی وجود داشته باشد که از چشم برنامه‌نویس‌ها پنهان بماند‌. درصورت رضایت کارفرما، اپلیکیشن برای استفاده کاربران در پلتفرم‌هایی مانند بازار، گوگل‌پلی و … منتشر می‌شود.

در طراحی اپلیکیشن چه نکاتی باید رعایت شود؟

طراحی و ساخت اپلیکیشن دارای اصول و قواعد خاصی است. با در نظر گرفتن این اصول و قواعد و رعایت چند نکته مهم می‌توان بهترین و حرفه‌ای‌ترین اپلیکیشن را برای کسب‌وکار طراحی کرد. این نکات عبارت‌اند از:

توجه به ساده بودن طرح اپلیکیشن

کاربران با اپلیکیشن‌‌های کسب‌وکاری که دارای طرح ساده‌تری هستند، بهتر ارتباط برقرار می‌کنند و به‌ راحتی می‌توانند از طریق جستجو در آن اطلاعات و خدمات مورد نیازشان را پیدا کنند؛ بنابراین در طراحی یک اپلیکیشن کاربرپسند به ساده بودن و قابل فهم بودن آن توجه داشته باشند.

توجه به به‌روزرسانی اپلیکیشن و اعلام آن به کاربران

باتوجه‌به سرعت تغییر و پیشرفت تکنولوژی، برای از رده خارج نشدن امکانات و طراحی اپلیکیشن اختصاصی کسب‌وکار خود، باید به به‌روزرسانی مستمر و مداوم آن توجه داشته باشید و به‌روزرسانی جدید را از طریق پیام به کاربران خود اطلاع دهید.

تناسب طراحی و رنگ‌های اپلیکیشن با اهداف کسب‌وکار

نکته دیگری که شاید برخی کارفرماها در طراحی و ساخت اپلیکیشن به آن‌ توجهی نداشته باشند، ثبات طراحی یا تناسب طراحی و رنگ‌ها با اهداف کسب‌وکار است‌. پیروی کردن صفحات سایت از یک الگوی خاص در ثبات طراحی اهمیت زیادی دارد و باعث می‌شود کاربران ساختار کلی اپلیکیشن را در سایر صفحات نیز مشاهده کنند.

سرویس چت آنلاین برای تعامل با کاربران

کاربران هنگام استفاده از خدمات ارائه‌شده در اپلیکیشن یا خرید محصولات، ممکن است با سوالاتی مواجه شوند و به دنبال پاسخ مناسبی برای آن‌ها باشند. در چنین مواقعی بهترین راهکار برای برقراری ارتباط دو طرفه و دائمی با کاربران، استفاده از سرویس چت آنلاین است.

داشتن قابلیت جستجو

یکی از قابلیت‌های بسیار مفید و پرطرفدار در اپلیکیشن‌ها، امکان جستجو است. کاربران به‌راحتی با کمک این قابلیت می‌توانند خدمات یا محصولات مورد نظر خود را در بخش جستجو وارد کنند و به سرعت به آن دسترسی داشته باشند.

طراحی اپلیکیشن برای کسب‌وکارها چه مزایایی دارد؟‌

از مهم‌ترین مزایای طراحی و ساخت اپلیکیشن برای کسب‌وکارهای مختلف می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • برقراری ارتباط مستقیم با کاربران و افزایش تعامل با آن‌ها

  • کمک به‌ بازاریابی بر اساس موقعیت مکانی

  • کمک به شناخته‌شدن بیشتر برند توسط کاربران

  • افزایش میزان فروش خدمات و محصولات

  • اختصاص یافتن بخش عمده‌ای از بازار به کسب‌وکار

  • پیشی گرفتن از رقبا

  • کاهش چشمگیر هزینه‌های مربوط به تبلیغات

در صورتی می‌توانید از این مزایا بهره‌مند شوید که کار طراحی اپلیکیشن را به یک شرکت معتبر و باسابقه بسپارید.

کار طراحی اپلیکیشن کسب‌وکارتان به شرکت‌های معتبر بسپارید

در این مطلب درباره دلایل نیاز کسب‌وکارهای مختلف به طراحی و ساخت اپلیکیشن اختصاصی، پنج مرحله سفارش ساخت اپلیکیشن،‌ نکات مهم در طراحی و ساخت انواع اپلیکیشن برای سیستم‌ عامل‌های اندروید و ای او اس و مزایای طراحی یک اپلیکیشن اختصاصی برای کسب‌وکارها صحبت کردیم.‌ اگر می‌خواهید یک اپلیکیشن زیبا، باکیفیت و کارپسند برای کسب‌وکارتان طراحی کنید، این کار را به شرکت‌های معتبر فعال در این حوزه بسپارید.

ایران وبر یکی از این از شرکت های با کیفیت است که به شما در زمینه طراحی اپلیکینش های حرفه ای و با کارایی بالا خدمات رسانی می کند. همچنین پشتیبانی که یکی از بخش های بسیار مهم در زمینه طراحی اپلیکیشن است به بهترین شکل توسط ایران وبر انجام می گیرد. همینک می توانید با ورود به سایت ایران وبر درخواست مشاوره آنلاین خود را ثبت کنید.

مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی...
ما را در سایت مرکز اخبار فیلم ایران اسلامی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بازدید : 66 تاريخ : چهارشنبه 4 بهمن 1402 ساعت: 2:12

خبرنامه